Uhm, weten we wel zeker dat Travis Scott en Kylie Jenner uit elkaar zijn?

Een aantal maanden geleden bevestigde Kylie Jenner de breuk tussen haar en rapper Travis Scott. Ondanks dat ze nu alles behalve bij elkaar zijn, maakte Travis een super lief statement over zijn ex en dochter Stormi. Daarin zei hij dat hij voor altijd van Kylie zal houden. Weten de twee wel zeker dat ze uit elkaar zijn?

Travis en Kylie zijn door hun prachtige dochtertje Stormi voor altijd met elkaar verbonden, maar misschien is er toch wel meer dan dat.

Travis Scott en Kylie Jenner

De relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott hield ongeveer twee jaar stand. Zij kregen samen hun prachtige dochter Stormi en Travis vertelde recent: “Her mom and I came up with the name Stormi together. I love her mommy and I always will. The hard part about relationships is just trying to be in one without a million outside voices interfering. I never let any of that shit affect my mental, but it’s a pain in the ass.”

Stormi is alles voor Travis

Het voormalig koppel spendeerde hun feestdagen met de rest van de Kardashian-Jenner familie. Voor Scott was Stormi zijn voornaamste reden om met zijn ex-schoonfamilie de feestdagen door te brengen. Het vaderschap bevalt hem beter dan hij ooit had gedacht en hij is helemaal gek op zijn dochter.

“Stormi is one of the best human beings I know. She’s like my best friend. She makes life a little bit easier. She just inspires me and she surprises me every day with how she’s thinking. It’s so crazy.” zegt de rapper in een interview met XXL.

Zijn Kylie en Travis toch samen?

Ondanks dat Kylie en Travis geen koppel meer zijn, zijn de twee trouw aan het samenzijn tijdens de feestdagen. Het gaat ze vooral om hun dochter omdat ze het belangrijk vinden dat Stormi hen als voorbeeld ziet. Bij Travis gaat het echter niet alleen om zijn dochter maar ook om Kylie. De songteksten van zijn nieuwe nummers wijzen op hun (eerdere) relatie en indirect verwijst hij vaak naar Kylie in zijn stories.

Worden ze weer een stel? Wij hopen van wel. Hoewel Travis en Kylie nu (nog) niet bij elkaar zijn, ziet Travis de tijd die hij doorbrengt met Stormi en Kylie als een blessing. En hoe kan het ook anders.

Refinery29

Reageer op artikel:
Uhm, weten we wel zeker dat Travis Scott en Kylie Jenner uit elkaar zijn?
Sluiten