Travis Scott heeft het hele huis van Kylie Jenner gevuld met rozenblaadjes voor haar verjaardag

Aankomend weekend wordt Kylie Jenner 22 jaar oud. Die dag zal natuurlijk net zo extra worden als al haar andere verjaardagen dus bereid je voor. Vriendlief Travis Scott gaf gisteren alvast een kleinigheidje aan zijn vriendin: een huis dat compleet gevuld is met rozenblaadjes.

Kylie werd gisteren verrast toen ze haar huis binnenliep. In elk hoekje en gaatje van haar gang lagen rode rozenblaadjes. Op Instagram deelt ze hoe magisch het eruit ziet en wij zijn echt totáál niet jaloers…

Kylie Jenners verjaardag

Kylie en Travis sparen vaak kosten noch moeite wanneer het aankomt op verjaardagscadeau’s. Zo gaf Kylie een immens billboard aan de rapper voor zijn verjaardag, om maar iets te noemen.

Huis vol rozen

Nu dat Kylie aankomende zaterdag 22 jaar oud wordt pakt het koppel dat natuurlijk ook weer groots aan. De rapper heeft het voor elkaar gekregen om een huis vol met bloemen aan de realityster te geven. We weten niet hoe het met jullie zit maar wij smelten al wanneer we een bosje rozen van €3 van de Albert Heijn krijgen.

Mocht het voor Kylie nog niet duidelijk zijn dat haar vriend de rozen over heeft laten neerleggen, zit er nog een briefje bij. “Happy Birthday! We’re just getting started. Love you!!!!” staat erop. We houden de komende dagen dus de Instagram-accounts van Kylie en Travis goed in de gaten want er komen nog heel wat verjaardagsverrassingen aan.

My house is covered in ROSES! @travisscott and it’s not even my birthday yet!!!!! Omg ♥️♥️♥️♥️♥️????

4m Likes, 76.4k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “My house is covered in ROSES! @travisscott and it’s not even my birthday yet!!!!! Omg ♥️♥️♥️♥️♥️????”

Het viel ons in eerste instantie niet op, maar baby Stormi lijkt net zo blij met de verrassing als haar moeder. Ze speelt met de rozenblaadjes in een hoek van de kamer. Mogen wij ook even een partner die dit soort cadeaus geeft? K thanks.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Travis Scott heeft het hele huis van Kylie Jenner gevuld met rozenblaadjes voor haar verjaardag
Sluiten