Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 29 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Travis Scott was voor Kylie Jenner in het geheim aan het daten met Rihanna

Je snapt waarom we OMG aan het begin van de titel hebben gezet, right? We hebben even gemist dat Travis Scott heeft gedate met niemand minder dan Rihanna, voordat hij een relatie kreeg met Kylie Jenner. Dat nieuws kwam namelijk way back – in 2015 – al naar buiten.

We weten even niet waar we op dat moment waren, maar praten je nu – vijf jaar later – rustig bij.

Travis Scott en Rihanna waren aan het daten

Waarom het nu in 2020 weer aan de orde komt, is omdat blijkt dat Travis Scott op zijn zachts gezegd not amused was toen het nieuws naar buiten kwam. Dit alles kregen we te horen in een podcast vorige week. In de aflevering ‘Throwing Fits‘ praten Lawrence Schlossman en James Harris met journalist Jonah Weiner. Het onderwerp van de podcast ging over celebrities die niet blij waren met iets wat er over hen is geschreven. Travis Scott is daar een van.

Je raadt het misschien al, Schlossman vertelde in de aflevering dat hij het nieuws naar buiten had gebracht van Travis en Rihanna. En dat terwijl Travis het liever niet naar buiten had willen laten komen.

Not amused

De reden waarom Travis niet blij was met het uitkomen van het verhaal, is nog meer shocking. Zo vond de rapper niet per se dat het geheim moest blijven, maar zou Rihanna liever niet hebben gehad dat het naar buiten zou komen. Awkward. In 2015 kwam naar buiten dat de twee veel met elkaar omgingen en alles wees op een relatie. Toch hebben ze er beide lange tijd omheen gedraaid – de reden daarvan weten we nu dankzij de podcastaflevering.

Quarantaine

Goed, what happened in 2015 stays in 2015. Na RiRi heeft Travis Scott natuurlijk een relatie gekregen met Kylie Jenner. Dat scheen ook weer verleden tijd te zijn, nadat het stel in oktober 2019 uit elkaar ging. Toch lijkt het erop dat de quarantaine de twee weer dichter bij elkaar heeft gebracht. Er gaan geruchten dat Kylie Jenner in quarantaine zit met Travis in een vakantiehuis in Palm Springs. Hier lees je er alles over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Travis Scott was voor Kylie Jenner in het geheim aan het daten met Rihanna
Sluiten