Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 13/10/2018

Dit is waarom iedereen een trenchcoat moet hebben

Een echte klassieker op gebied van mode is toch wel de trenchcoat. Het staat bij alles in je garderobe en het is de perfecte tussenjas, zeker voor dit weer. Het is een tijdloos kledingstuk en dit is waarom je het nodig hebt in je leven.

De trenchcoat

De herfst is helemaal begonnen en dat merken we. ‘S ochtends is het ijskoud en trek je je dikste jas aan, maar in de middag zweet je je kapot als je drie minuten buiten bent. Het is super moeilijk om een passende jas te vinden voor elk weer. Of toch niet? De trenchcoat kan zomaar de oplossing zijn.

Trenchcoats zijn hót, maar ook tijdloos. Van Priyanka Chopra op het MET gala tot aan Brigitte Bardot in de jaren ’60, de trenchcoat is en blijft tijdloos. Het kledingstuk is waterdicht en is daardoor perfect als tussenjas in zowel de lente als de herfst. Maar er zijn meer redenen waarom je een trenchcoat in je leven wil hebben.

Open back trench to show some mesh…because sometimes your top is too pretty to be covered ⚡️Lovin’ this modern twist on the classic trench by @marissawebbnyc. ||outfit details on FashionedChic.com/DailyDetails

15.2k Likes, 185 Comments – Erica Hoida * Fashioned|Chic (@fashionedchicstyling) on Instagram: “Open back trench to show some mesh…because sometimes your top is too pretty to be covered…”

Het staat bij alles

Zo kan je een trenchcoat dragen met zo ongeveer elke stijl. Ga je een koffietje drinken met vrienden? Gooi de beige jas dan over mom jeans en toffe sneakers. Ga je uiteten? Draag de jas dan over een mooie jurk met hakken. Voor elk moment van de dag is de trenchcoat een topper.

En dan nog even over de jurkjes. Hoe moeilijk is het om te beslissen welke jas je over een jurk draagt? Een korte jas is vaak lelijk omdat het niet past bij de jurk die je draagt. Een lange jas is vaak zo warm en dat is ook tien keer niks. Stop maar met zoeken want de trenchcoat is het antwoord.

Zeker wanneer je de kleur neutraal houdt en gaat voor een beige, bruin of donkergroen exemplaar past de jas bij alles. Daar worden we blij van. Dit zijn onze favorieten.

ASOS €239,99

trenchcoat jas

Zalando €59,95

trenchcoat jas

Topshop €80

trenchcoat jas

ZARA €69,95

trenchcoat jas

MANGO €239,99

trenchcoat jas

Monki €50

trenchcoat jas

Dit vind je ook leuk om te lezen.

JaniTV

Reageer op artikel:
Dit is waarom iedereen een trenchcoat moet hebben
Sluiten