Trend alert: de underboob is de nieuwe sideboob

Waar het tijden hip was om laag aan de zijkant uitgesneden topjes te dragen die je sideboob tevoorschijn lieten komen, is er nu een ander gedeelte van onze geliefde boobies een heuse trend geworden. Als we diverse celebs en social influencers mogen geloven, is de underboob nu namelijk het ding.

Om de underboob trend te kunnen omarmen, laat je de onderkant van je rondingen zien door het dragen van de meest minuscule crop tops. Het dragen van deze trend gaat er daardoor ook een tikje bloter aan toe: het is immers moeilijk om je underboob te laten zien zonder ook je buik te laten zien. Daarnaast ben je al snel de pineut wanneer je je armen lichtjes in de lucht houdt.

We hebben ondertussen al de underboobs van menig celeb en social influencer mogen bewonderen. Zo zagen we die van Teyana Taylor in de videoclip Fade van Kanye West en in zijn Yeezy Season 4 modeshow. Maar ook Lady Gaga, Chiara Ferragni, de Hadids en de Jenners zijn fan van de trend. Ga jij ‘m rocken, of laat je ‘m liever even links liggen? Hot or not?

T A H I T I

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Today..coming soon :)

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

It's @prada baby ⚡️ #Mfw

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

? @balmain @olivier_rousteing

A photo posted by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Dit is alles wat je altijd al wilde weten over borsten

Elle

Reageer op artikel:
Trend alert: de underboob is de nieuwe sideboob
Sluiten