Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 17 jul 2019

Lichte denim is hot – 4x manieren om je witte spijkerbroek te combineren

De zomer komt eraan en dat betekent dat veel merken hun donkere kleding omruilen voor lichtere tinten. Zo zien we dit seizoen in plaats van zwarte spijkerbroeken ook veel meer witte jeans. Deze trend gaat voorlopig nergens heen en daarom hebben wij een paar van onze favoriete exemplaren op een rijtje gezet.

Ondanks dat witte spijkerbroeken een gevaarlijk terrein zijn, zijn ze een enorme trend geworden. Tijd om het stof van je witte jeans te blazen.

Witte jeans trend

Witte spijkerbroeken waren een hele tijd out of the picture, maar hebben hun comeback dit jaar officieel gemaakt. De catwalk shows hadden een hele tijd geleden al voorspeld dat we deze zomer veel lichte denim zouden inslaan en dat klopte. Overal in de winkels zien we witte, beige en nude denim en wij zijn helemaal fan.

Maar als je net als wij bent gewend om altijd zwarte of donkere denim te dragen, is het misschien lastig om te bepalen hoe je de trend het beste kan dragen. Daarom hebben wij 5 manieren gevonden om lichte jeans en denim te combineren.

1. All white everything

Als je dan voor een witte spijkerbroek ga, ga dan voor een compleet lichte look. Wij vinden een outfit met alleen maar lichte kleuren prachtig en het past perfect binnen de trend. Combineer je lichte spijkerbroek met een wit T-shirt en beige sneakers en je bent helemaal klaar voor de zomer.

white and beige will be my color combo for Summer! β˜€οΈπŸ’›πŸ’› Top and @leejeans via @freepeople @cincostore necklace @charleskeithofficial bag #freepeople #leejeans #cincopeople #cincostore #charleskeithofficial

4,300 Likes, 121 Comments – chinda phraph (@ch.phr8ph) on Instagram: “white and beige will be my color combo for Summer! β˜€οΈπŸ’›πŸ’› Top and @leejeans via @freepeople…”

2. Wijde spijkerbroek

Als je niet heel erg van witte skinny jeans houdt, kan je ook gaan voor een wijder model. Er zijn genoeg mom jeans, boyfriend jeans of palazzo jeans in lichtere kleuren. Combineer een wijde broek met een strakkere top in een nude kleurtje en je outfit is af.

Waking up in sunny Paris πŸ’›

10.4k Likes, 361 Comments – Jolielot I Marlot | Amsterdam (@jolielot) on Instagram: “Waking up in sunny Paris πŸ’›”

3. Met zwart combineren

Vind je een compleet witte look toch te eng? Dat begrijpen we volledig. In dat geval kan je je witte jeans combineren met donkere kleuren. Draag een zwart shirt of grote hoodie boven je broek, knal er een paar zwarte enkellaarsjes onder en je zal zien dat het een stuk minder heftig is.

manifesting teddy weather 🐻🐻🐻 this jacket has to be one of my favorites from the @uniqloUSA #UniqloU collection (even if it is still a bit muggy in NYC…)πŸ‚ #LifeinLifewear #UniqloPartner

6,265 Likes, 67 Comments – alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on Instagram: “manifesting teddy weather 🐻🐻🐻 this jacket has to be one of my favorites from the @uniqloUSA…”

4. Met hoodie en sneakers

Een witte spijkerbroek hoeft echt niet truttig te zijn. Integendeel zelfs, een sportieve look creΓ«er je er ook makkelijk mee. Combineer je witte jeans met een lichte hoodie en fijne sneakers en je ziet eruit om door een ringetje te halen. Wij zijn fan.

Sunday uniform πŸ‘ΌπŸΌ

6,841 Likes, 91 Comments – Christie Tyler (@nycbambi) on Instagram: “Sunday uniform πŸ‘ΌπŸΌ”

De mooiste witte spijkerbroeken

Ben je helemaal om? Wij hebben een paar van onze favoriete witte spijkerbroeken op een rijtje gezet. Dat wordt inslaan dus.

House of Holland – €101
witte spijkerbroek combineren

Weekday – €60
witte spijkerbroek combineren

Stradivarius – €18
witte spijkerbroek combineren

Won Hundred – €149
witte spijkerbroek combineren

Reageer op artikel:
Lichte denim is hot – 4x manieren om je witte spijkerbroek te combineren
Sluiten