Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Fashion 14 mrt 2018

De trendkleuren voor 2018: van lichtgeel tot kermitgroen

Trends komen en gaan, maar er zijn altijd een paar seizoensgebonden items. Dat geldt ook voor kleuren. Waar we in de winter vooral donkere kleuren dragen, trekken we in de lente juist de kleurrijke items weer uit de kast.

Leuk dat we weer meer kleur gaan dragen, maar dan zit je weer met de volgende struggle: WELKE kleur? Check hieronder de zes leukste trendkleuren voor 2018.

1. Kermitgroen

Wie had ooit gedacht dat Kermit de Kikker ons zou inspireren? Ja, dat is nu toch echt gebeurd. Jassen, T-shirts, broeken en truien: je kan het zo gek niet verzinnen of het mag in de kikkerkleur.

trendkleuren 2018

2. Lavendelpaars

Paars doet het elk jaar goed – in de winter het liefst als donkerpaars, maar in de lente neigen we toch meer naar pastel paars. In 2018 verwachten we vooral veel lavendelpaars te zien. Combineer de kleur het liefst met andere (lichte) kleuren, zoals wit.

trendkleuren 2018

3. Babyblauw

Babyblauw doet je misschien denken aan een ijskoningin, maar de kleur zorgt gegarandeerd voor een gezellig lookje.

Babyblauw

4. Citroengeel

Een heleboel beautybloggers doen al mee aan de gele oogschaduw trend, maar daar blijft het niet bij.

trendkleuren 2018

5. Tomatenrood

Mooi rood is niet lelijk. Al helemaal niet als je voor de kleur tomatenrood kiest. De energieke kleur zorgt sowieso voor een boost van je outfit. Dat zorgt gelijk voor een eerste goede indruk.

trendkleuren 2018

6. Chocoladebruin

Met chocola kun je ons altijd wel blij maken, dus je begrijpt: een chocoladebruin mode-item is altijd goed. Het allerleukste? Een chocoladebruine kleur geeft je outfit sowieso een classy vibe.

trendkleuren 2018

Refinery29

Reageer op artikel:
De trendkleuren voor 2018: van lichtgeel tot kermitgroen
Sluiten