Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

De film Triple Frontier vertelt een goed verhaal én staat bol van de mooie mannen

Uiteraard genieten we van films met mooie mannen. En het is helemaal feest als er wat gespierde bovenlijven voorbijkomen, bij voorkeur gekleed in een mooi passend uniform. Maar natuurlijk houden daar onze interesses niet op.

Een film of serie moet wat ons betreft wél een verhaal vertellen, willen we onze aandacht erbij kunnen houden. Mooie plaatjes zijn leuk, maar gaan er niet voor zorgen dat we geboeid blijven. Een combinatie van mooie mannen en een goed verhaal is dus ideaal.

Triple Frontier

De film Triple Frontier heeft dit allebei. De film vertelt het verhaal van een vijftal mannen dat een poging doet een van de meest gewelddadige drugscartels ter wereld te overvallen. Ja, ons Narcos-hartje ging van deze verhaallijn ook een stukje sneller kloppen. Een leuke bijkomstigheid is het aantal heerlijke mannen in de film. Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Pedro Pascal (Narcos), Garrett Hedlund (Tron), Ben Affleck (Gone Girl) en Oscar Isaac (Ex Machina) zijn namelijk de heren die alles op alles zetten het drugskartel in Triple Frontier te overmeesteren. Je begrijpt: dat wordt een interessante zit.

Mocht je je afvragen met welke gemoedstoestand je waarschijnlijk op de bank zult zitten, moedigen we je zeker aan om onderstaande video met Soundos even te bekijken. Zoals je vast weet is zij niet op haar mondje gevallen, dus vroegen we haar om de trailer van commentaar te voorzien. En wees eerlijk, de vrouw zegt precies wat we allemaal denken bij het zien van Triple Frontier.

Triple Frontier Soundos reageert

Uploaded by Netflix Nederland & België on 2019-03-12.

Triple Frontier is vanaf 13 maart te zien op Netflix.

In samenwerking met Netflix

Reageer op artikel:
De film Triple Frontier vertelt een goed verhaal én staat bol van de mooie mannen
Sluiten