Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 11 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Whaaat?! Tristan Thompson zoenend gespot met andere vrouw dagen voordat Khloé bevalt

Ho-ly smokes. We weten even niet wat we moeten zeggen. Tristan Thompson, bijna-baby daddy van hoogzwangere Khloé Kardashian, had het afgelopen weekend erg gezellig met een andere dame. En dat was blijkbaar niet de eerste keer. TRISTAN MAN, WHAT THE FUCK?!

Tristan Thompson gaat vreemd

Er zijn beelden verschenen waarop Tristan zoenend te zien is met een andere vrouw in een lounge in Manhattan, slechts dagen voordat zijn Khloé bevalt van hun eerste kindje. We hadden verwacht dat we een dezer dagen inderdaad een nieuwtje over Khloé Kardashian zouden moeten schrijven, maar we hadden niet verwacht dat het dít zou zijn… man, man, man.

Op de beelden is te zien hoe Tristan met een witte hoodie aan, een vrouw kust die duidelijk NIET Khloé is. Hij heeft zijn capuchon strategisch over zijn hoofd getrokken, maar daarna zie je hoe hij in diezelfde outfit de lounge verlaat.

Het lijkt er overigens op dat het niet bij deze ene kus is gebleven, afgelopen weekend. Andere beelden laten namelijk zien hoe Tristan samen met waarschijnlijk dezelfde dame als uit de lounge in Manhattan, een hotel binnenloopt.

Op de beelden erna zie je hoe dezelfde vrouw met een weekendtas het hotel weer verlaat, wat suggereert dat het dus niet bij een eenmalige hook-up is gebleven.

Wie is ze?

De vrouw op de beelden zou Lani Blair zijn. Veel weten we nog niet over haar, behalve dat ze zou werken in een stripclub in New York en dat ze op Instagram gevolgd wordt door Blac Chyna. Opvallend daaraan is dat Blac in een behoorlijke strijd met de Kardashians ligt. Zou zij hebben geweten van Tristans affaire?

Er is meer…

En alsof het nieuws van afgelopen weekend nog niet genoeg is, verschijnen er nu ook beelden waaruit blijkt dat het niet de eerste keer is dat Tristan zich niet kan gedragen. Het gaat om beelden van een beveiligingscamera waarop Tristan met twee andere vrouwen te zien is. Ook met deze dames heeft hij het erg gezellig.

Deze beelden zouden zelfs al van afgelopen oktober zijn, toen Tristan in Washington was voor een basketbalwedstrijd.

Khloé heeft nog niet gereageerd op de laffe daad van haar (ex-)vriend en we kunnen ons voorstellen dat we voorlopig nog geen reactie hoeven te verwachten. Als er iemand is die dit niet heeft verdiend, is het Khloé wel. We hopen dat ze de rust krijgt die ze verdient, om dit nieuws te kunnen verwerken.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Whaaat?! Tristan Thompson zoenend gespot met andere vrouw dagen voordat Khloé bevalt
Sluiten