Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 20 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

OH NO: Tristan Thompson bedriegt Khloé Kardashian met Jordyn Woods

De dag waarvan iedere Kardashian-volger vreesde dat zou komen, is aangebroken. Tristan Thompson is weer de mist in gegaan. En ditmaal bedroog hij de moeder van zijn kind, Khloé Kardashian, niet zomaar met iemand, maar met Kylie Jenners beste vriendin Jordyn Woods.

to 2019 please …

8.4m Likes, 350.2k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “to 2019 please …”

Wat is er gebeurd?

Waar alles de afgelopen tijd koek en ei leek te zijn tussen Tristan Thompson en Khloé Kardashian, blijkt nu dat daar niets van waar is. Tristan werd onlangs op een huisfeestje gespot met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner, en volgens ooggetuigen ging het er bijzonder gezellig aan toe.

Tristan heeft de geruchten nog geprobeerd te ontkrachten middels een tweet, maar die heeft hij inmiddels verwijderd. “FAKE NEWS” schreef hij op Twitter, maar het kwaad was al geschied.

tristan thompson khloé kardashian jordyn woods

Bevestigt Khloé de geruchten?

Een Instagrampagina genaamd Hollywood Unlocked plaatste een video online waarin verteld wordt dat iemand van het account de bewuste avond op het feestje was waar Tristan en Jordyn niet van elkaar af kunnen blijven. In de video vertelt de man dat Tristan de telefoon van zijn gasten innam, waarna hij en Jordyn constant bij elkaar waren. Ze zouden zelfs doorgefeest hebben tot zeven uur ‘s ochtends.

#PressPlay One of our contributors was at #TristanThompson’s house party and saw what went down! @kyliejenner we need you to address some thangs with @jordynwoods ? Anyhow, #JordynWoods stayed at his house until approximately 7am. Who needs to go?! Comment below!

103.1k Likes, 32.4k Comments – HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) on Instagram: “#PressPlay One of our contributors was at #TristanThompson’s house party and saw what went down!…”

Normaal zouden we dit soort verhalen met een korreltje zout nemen, maar het lijkt erop dat Khloé Kardashian het verhaal zelf bevestigt, door een comment achter te laten op de video.

tristan thompson khloé kardashian jordyn woods

Kylies reactie op het schandaal

Het is natuurlijk al verschrikkelijk dat Tristan de moeder van zijn kind wéér heeft bedrogen, maar nog schrijnender is het dat hij het heeft gedaan met de BESTE VRIENDIN van Khloé’s zusje. Wauw. Wauw. Wauw. Wat een lul ben je dan. Kylie heeft nog niet officieel gereageerd op het schandaal, maar een bron vertelde aan E! News dat Kylie dagenlang in de ontkenningsfase heeft gezeten en nu behoorlijk in de war is over de hele situatie. Logisch, want het gebeurt niet elke dag dat je beste vriendin het aanpapt met de vriend van je zus, onder het toeziend oog van de hele wereld.

we’ve traveled lives together

5.7m Likes, 24.6k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “we’ve traveled lives together”

Of Khloé of een andere Kardashian (Kim? Kris?) zal reageren op het schandaal, is nog onduidelijk. De kans is in ieder geval wél groot dat we hier meer van zullen krijgen te zien in Keeping Up With the Kardashians. Until that time… this is a case for the FBI.

Whaaat?! Tristan Thompson zoenend gespot met andere vrouw dagen voordat Khloé bevalt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OH NO: Tristan Thompson bedriegt Khloé Kardashian met Jordyn Woods
Sluiten