Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 12 apr 2018

Tristan Thompsons side-chick deelt sekstape en zegt dat ze zwanger van hem is

We wilden gewoon zo graag dat Khloé Kardashian EINDELIJK eens gelukkig mocht zijn na alle ellende die ze had meegemaakt met Lamar Odom. Nu lijkt het er helaas op dat haar ‘ideale man’ Tristan Thompson nog een heel stuk shadier is dan Lam-lam.

Een vrouw die claimt dat zij samen met Tristan Thompson te zien is in een video waarin ze een hotel in New York binnenlopen, deelt nu meer nieuws op Instagram. Niet alleen plaatste @ms.stephaniee_ (wiens account verwijderd lijkt te zijn) beelden van een mogelijke sekstape, ook postte ze berichten die ze met hem zou hebben uitgewisseld.

En die berichten liegen er niet om: “If I was there I would grab u while u try to walk away from me than I would pull ya hair and kiss you than rip ya clothes off and lay u down while I suck ya p**** and say sorry. Than I’ll stick this long d*** in you slow but deep.” Okay, niet de woorden die je hoopt te horen van een man die binnen enkele dagen een kindje verwacht met een andere vrouw.

Stephanie laat ook eventjes weten dat ze óók zwanger van Tristan is.

Uiteraard is nog niets bevestigd en zou het prima kunnen dat dit een Instagram-model is die op zoek is naar wat aandacht en drama. Maar boy oh boy als dit waar blijkt te zijn…

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Babe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tristan Thompsons side-chick deelt sekstape en zegt dat ze zwanger van hem is
Sluiten