Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 20 aug 2018

PLL’s Troian Bellisario is eindelijk met haar babybuik gespot

Op 7 augustus konden we melden dat Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario zwanger is. Zelf hield ze haar kaken stijf op elkaar, maar inmiddels is er geen ontkennen meer aan. Sinds collega Lucy Hale zich versprak en de zwangerschap bevestigde, is Troian met haar babybuik gespot.

In 2016 gaf het acteurskoppels Troian Bellisario en Patrick J. Adams elkaar het ja-woord. De Pretty Little Liars-actrice en de Suits-acteur trouwden in het bijzijn van 200 familieleden en dierbare vrienden op het strand van Santa Barbara. Het koppel is sinds 2010 samen en verwachten nu hun eerste kindje samen.

Ja, Troian Bellisario is dus echt zwanger

Het koppel is enorm op hun privacy gesteld en deelt daarom niet veel over de zwangerschap. Maar toen de honden uitgelaten moesten worden, grepen de fotografen hun kans. Het valt inmiddels niet meer te ontkennen dat de actrice in verwachting is. Waarschijnlijk is Troian niet van plan om veel van haar zwangerschap te delen, dus we weten niet hoe het nu met haar gaat. Wat we wel kunnen zien, is dat ze er goed uitziet.

Kijk zelf maar:

#TroianBellisario is definitely baby bumpin’! ?She stepped out in LA for the first time since the news broke that she and #PatrickJAdams are expecting their first child. (?: Splash News)

12k Likes, 289 Comments – Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on Instagram: “#TroianBellisario is definitely baby bumpin’! ?She stepped out in LA for the first time since the…”

《Previously SERIES》 on Twitter

PrevPink♦ #PrettyLittleLiars ?️ ?ATENCIÓN? El embarazo de @SleepintheGardn sigue avanzando… ?

Gefeliciteerd! ❤️

Suits seizoen 8: Na Meghan Markle vertrekt ook Patrick J. Adams

Reageer op artikel:
PLL’s Troian Bellisario is eindelijk met haar babybuik gespot
Sluiten