Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 7 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

OMG – Troian Bellisario is zwanger van haar eerste kindje

Geen leugens! De Pretty Little Liar ster Troian Bellisario is in verwachting van haar eerste kindje samen met haar man, de Suits acteur Patrick J. Adams.

Troians eerste baby

Volgens E!News is het een feit dat Troian Bellisario zwanger is van Patrick J. Adams met hun eerste kind. Het koppel is verdacht stil op social media de laatste tijd, maar nu de aap uit de mouw is, kunnen we elk moment een aankondiging van de twee verwachten.

Instagram post by Patrick Adams * Nov 23, 2017 at 9:45pm UTC

18.8k Likes, 140 Comments – Patrick Adams (@patrickjadams) on Instagram

Troian en Patrick hebben elkaar in 2009 ontmoet op de set van Equivocation. De mega romantische bruiloft in Boho-stijl vond plaats in 2016 in Californië.

De geruchten

Geruchten rondom een mogelijke zwangerschap van de actrice begonnen een paar maanden geleden al. De 32-jarige actrice was namelijk in mei gespot op het strand in Griekenland met haar man. De foto’s die gemaakt werden door de paparazzi showden Troian met een buikje. Natuurlijk weten we dat een buikje precies niks zegt. We houden er helemaal niet van om conclusies te trekken wanneer het gaat om een baby bump VS food baby. Maar nu het volgens E!News een feit is, kunnen we er niet meer omheen.

De 36-jarige acteur Patrick speelde de man van Meghan Markle in de serie Suits. Hij en Troian waren dan natuurlijk ook op de bruiloft van Meghan en ook hier liet Troian haar buik niet zien. Toeval? Misschien. Maar toch verdacht.

Weddings are a joyous occasion. But today was just off the charts amazing. Congratulations Meghan and Harry. I am so grateful I got to witness your love today. There are many happy years to come. Also. Thank you so much @annabelleharron & @temperleylondon for making me feel so beautiful on such a momentous occasion. And last but definitely not least… thank you @halfadams for being your devastatingly handsome self and letting me come along for the ride.

2m Likes, 10.1k Comments – Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on Instagram: “Weddings are a joyous occasion. But today was just off the charts amazing. Congratulations Meghan…”

Nog geen aankondiging

De twee hebben het nog niet officieel aangekondigd en ze zijn stil rondom het hele onderwerp. Wat wel opvalt is dat op geen enkele foto die de twee plaatsen, Troians hele lichaam te zien is. Aangezien het volgens verschillende bronnen een gegeven lijkt te zijn, wachten we geduldig af tot ze het nieuws zelf de wereld in brengen. Wij zijn in ieder geval helemaal blij met een Pretty Little Liars/Suits baby.

Dit vind je ook interessant.

De trailer van de spin-off van Pretty Little Liars bezorgt je geheid kippenvel

E!News

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Troian Bellisario is zwanger van haar eerste kindje
Sluiten