Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 16 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

We weten wanneer de bruiloft van Justin Bieber en Hailey Baldwin plaats gaat vinden

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben natuurlijk tijdens Thanksgiving al bevestigd dat ze getrouwd zijn. Toch komt er alsnog een enorme bruiloft voor vrienden en familie en het ziet ernaar uit dat deze ceremonie heel, héél snel plaatsvindt.

Bruiloft van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin Bieber zijn happily married en zijn niet van elkaar weg te slaan. De twee zijn super verliefd en ondanks dat Justin pas 24 jaar oud is en Hailey 22 jaar oud is, lijken ze totaal geen problemen met het huwelijk te hebben.

Ze zijn natuurlijk stiekem getrouwd in september, maar insiders vertellen dat ze alsnog een enorme bruiloft willen geven waar al hun vrienden en familie bijzijn. Verschillende bronnen hebben aan Page Six verteld dat Justin en Hailey save the date kaartjes hebben uitgestuurd voor 28 februari.

De details van de bruiloft

Ze zouden nog geen locatie bekend hebben gemaakt, maar ze zijn wel in “full-on wedding planning mode”. Dat is ook wel logisch als de bruiloft daadwerkelijk volgende maand al zou zijn.

Volgens dezelfde bronnen is de aankleding van het feest al bijna rond en zijn de dansers al volop aan het oefenen (want natuurlijk heb je dansers op je bruiloft). Daarnaast zal de personal DJ (ja, echt) van Justin, Tay James, draaien op de bruiloft. Het klinkt in ieder geval alsof er niet te zuinig gedaan wordt qua budget voor de ceremonie.

Wij zijn benieuwd naar het enorme spektakel en hopen tevergeefs nog op een uitnodiging van Biebs en Hails.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Justin Bieber geeft Hailey Baldwin het beste kerstcadeau OOIT

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
We weten wanneer de bruiloft van Justin Bieber en Hailey Baldwin plaats gaat vinden
Sluiten