Renée
Renée Entertainment 20 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Een tijdlijn van alle Justin Bieber en Hailey Baldwin trouwgeruchten

Oké, hold up. Wat is nu precies de deal met Justin Bieber, Hailey Baldwin en hun trouwen? NSMBL duikt vol in de geruchten en schrijft het voor je op. Hierbij een tijdlijn.

Hoe zit het nu met Justin Bieber, Hailey Baldwin en het trouwen?

Eerlijk is eerlijk, dat hele gedoe rondom het trouwen van Justin Bieber en Hailey Baldwin is nogal ingewikkeld. Degene die precies weten hoe het zit zijn zijzelf. Om wat orde in deze chaos te krijgen schrijven we alle belangrijke dingen even op een rijtje voor je.

9 juli 2018: de verloving

Op 9 juli kon NSMBL melden dat gekkie Justin op één knie is gegaan voor zijn Hailey en een ring om haar vinger schoof. Het koppel vierde vakantie op de Bahama’s en dat vond de zanger een prima plek om zijn wens om met haar te trouwen uit te spreken.

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn blijkbaar verloofd op vakantie

16 juli 2018: het prijskaartje van de verlovingsring

Als je naam Justin Bieber is en je gaat trouwen, zorg je wel voor een fantastische verlovingsring. Tegen de knoeperd die Justin haar voorhield kon Hailey Baildwin geen nee zeggen.

Logisch, want de ring kost minstens 500.000 dollar. Wij zouden ook onder de indruk zijn als iemand zóveel van je houdt.

Holy smokes – zóveel gaf Justin uit aan de verlovingsring

13 september 2018: Biebs en Baldwin zijn bij een marriage license courthouse

Fast forward naar 13 september. B en B worden door TMZ gespot bij een gerechtsgebouw in New York City. Saillant detail, je kunt hier terecht voor een huwelijksvergunning. Volgens ingewijden zei hij daar: “I can’t wait to marry you, baby.”

E! meldt dat dit nog maar het begin is. “They are doing a separate ceremony out of the country with a few family members soon as well.”

Wie in New York City een huwelijksvergunning aanvraagt trouwt – als het goed is – binnen zestig dagen. Dat is namelijk hoelang het geldig is.

14 september 2018: die gekke tweet van Justins moeder

Uit het niets tweet Justins moeder de dag ná het courthouse bezoek het volgende.

Pattie Mallette on Twitter

Love is unconditional.

17 september 2018: ze zijn getrouwd

US Weekly publiceert dat het koppel officieel getrouwd is én dat ze geen prenup hebben. Oei. Nu maar hopen dat ze voor altijd bij elkaar blijven, anders is Justin een groot deel van zijn vermogen kwijt.

NSMBL schreef dat Haileys oom Alec Baldwin heeft bevestigd dat de tortelduifjes in het huwelijksbootje zijn gestapt. “They went off and got married, and I don’t know what the deal is.” Oké, oké.

Alec Baldwin bevestigt dat Hailey en Justin officieel getrouwd zijn

Omdat we ons niet kunnen voorstellen dat deze multimiljonairs géén groot feest geven om te vieren dat ze trouwen blijven de geruchten natuurlijk niet hierbij. To be continued.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een tijdlijn van alle Justin Bieber en Hailey Baldwin trouwgeruchten
Sluiten