Je kunt nu trouwen bij McDonald’s dus zet die Happy Meals maar vast klaar

Vandaag is het de dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Mocht je ten huwelijk gevraagd worden of al plannen hebben voor een bruiloft, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt je bruiloft namelijk vieren op een wel heel bijzondere plek.

We hoeven je niet te vertellen dat je trouwdag één van de belangrijkste dagen van je leven is. Je wil je huwelijk dan ook op de gepaste manier vieren.

Trouwen bij McDonald’s

Precies om die reden wil je je huwelijk op een gepaste manier vieren en waar kan dat beter dan … in een McDonald’s-filiaal. Ja, je hoort het goed, je kunt nu trouwen bij onze favoriete fastfoodketen. Eindigen jouw avondjes standaard in de McDonald’s en ben je altijd blij als de Euroknallers er weer zijn? Dan is dit je kans om te trouwen tussen de milkshakes en franse frietjes.

Je moet er alleen wel even voor naar Hongkong, dat raden we je overigens voorlopig af door het Coronavirus. In één van de vijftien filialen in Hongkong kun je vanaf nu trouwen tussen de burgers en Happy Meals. Een Amerikaanse YouTube-ster en haar kersverse hubby testten de de bruiloftlocatie uit en maakten er een vlog over. En die wil je natuurlijk maar wat graag zien.

Kies je trouwmenu

Je kunt kiezen uit vier verschillende trouwpakketten, ze kosten tussen de €350 en €1150 euro. Het gehele McDonald’s-filiaal is dan voor twee uur lang van jullie. Kiezen jullie het goedkoopste pakket? Dan komt er een ceremoniemeester langs om jullie te trouwen en hebben jullie een audio-installatie ter beschikking. Nodig dus al je vrienden uit voor een lekker potje karaoke.

Willen jullie echt uitpakken op jullie trouwdag? Kies dan het duurste pakket, daarbij krijg je trouwringen, een boeket (die je door de McDonald’s mag gooien) en een stuk appeltaart. Benieuwd geworden? Bekijk dan de vlog van het kersverse echtpaar en wie weet sta jij over een jaartje wel op het altaar in de McDonald’s.

Reageer op artikel:
Je kunt nu trouwen bij McDonald’s dus zet die Happy Meals maar vast klaar
Sluiten