Renée
Renée Fashion 22 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Hier koop je de trouwjurk van Meghan Markle voor een prikkie

Het is krap drie dagen geleden dat Meghan Markle I do zei tegen prins Harry. Eén van de hoogtepunten was natuurlijk die ontzettend fantastische Givenchy jurk die ze voor de gelegenheid aantrok. Hoewel de trouwjurk klauwen vol geld kost, is er toch nog een manier om een kopie van het Givenchy plaatje te bemachtigen.

Trouwjurk van Meghan Markle

Want even, hoe mooi zag Meghan eruit in de witte creatie van het Franse modehuis? Na maanden van speculeren weten we na zaterdag niet alleen hoe de trouwjurk van Meghan eruitziet, maar ook wie de eer kreeg om ‘m te ontwerpen. De hagelwitte, elegante jurk van de Duchess is prachtig om te zien en gelukkig is er een manier om eenzelfde exemplaar in je bezit te krijgen.

Bedank het Britse modeketen Missguided maar dat jij er even stunning uitziet als Meghan Markle op haar grote dag. Zij hebben binnen no time een kopie van dé jurk in de webshop gezet en guess what? Hij is nog steeds verkrijgbaar.

hoogtepunten royal wedding

Hebben!

Dit is uiteraard een gevalletje get it while it’s hot, want de kans is groot dat de ‘trouwjurk’ anders zo aan je neus voorbij gaat. Er zijn natuurlijk wel wat verschillen tussen de real deal en deze nepperd, maar hé… je moet een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken.

Meghan moet als hertogin semi-saai conservatief voor de dag komen. De namaakjurk verschilt daarin iets van de echte trouwjurk. De kans dat Meghan Markle namelijk nog met een open rug in het openbaar verschijnt is klein. Hoewel de achterkant open en dus anders is, lijkt de jurk aan de voorkant dan weer wel op de echte.

Anyway, oordeel zelf! De jurk kost €53 en is op het moment van schrijven nog in alle maten verkrijgbaar, behalve in maat 42. Je bestelt ‘m via dit linkje.

meghan markle trouwjurk kopie
meghan markle trouwjurk kopie

newsmonkey

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hier koop je de trouwjurk van Meghan Markle voor een prikkie
Sluiten