Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Geld 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

True Art Of Giving X Giro555: het benefietconcert voor Turkije met Goldband, DI-RECT en Kris Kross

Met z’n allen proberen we zoveel mogelijk en zo goed mogelijke hulp te bieden aan alle slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Op hartverscheurende beelden zien we hoe de lokale bewoners hun geliefden uit het puin halen, niet altijd in leven. Zij die de natuurramp overleefden hebben niets meer en daarom is onze hulp hard nodig.

Er is al veel geld ingezameld, maar we zijn er nog lang niet. Om meer centen op te halen organiseert Giro555 samen met Westergas een benefietconcert waarvan de opbrengst naar de slachtoffers in Syrië en Turkije gaat. Onder andere Goldband, Kriss Kross Amsterdam en DI-RECT treden er op.

True Art Of Giving X Giro555: het benefietconcert voor Turkije en Syrië

Op woensdag 15 februari betreden onder meer Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, LAKSHMI, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher het podium in de Gashouder tijdens het ‘True Art of Giving X Giro555’ benefiet in Cultuurdorp Westergas, Amsterdam. De artiesten komen samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De verwoestende aardbeving kostte al meer dan 33.000 mensenlevens en veroorzaakte tienduizenden gewonden, waardoor er een dringende noodzaak is aan hulp in het rampgebied. Daarom organiseert Stichting True Art of Giving in samenwerking met Westergas en Gemeente Amsterdam voor Giro555 dit benefietconcert. De presentatie van het benefiet is in handen van Eric Corton en Eva Cleven. De artiesten op de line-up zullen hun steun tonen en samen met het publiek zorgen voor een avond vol muziek en entertainment

Tickets voor het benefietconcert zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.gashouder.nl, de volledige opbrengst gaat naar Giro555. Als je er niet bij kan zijn, maar toch iets wil doen, kan je via deze link alvast doneren om direct hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.