It’s true! Er komt een vervolg op Love Actually

Entertainment

It’s true! Er komt een vervolg op Love Actually

Yes, we hebben het zo lang met het origineel moeten doen, maar Love Actually krijgt eindelijk een welverdiend vervolg. En originele cast gaat eraan meedoen. Wat een cadeautje op deze woensdagmiddag!

Het Britse goede doel Comic Relief zorgde ervoor dat de cast van Love Actually weer samen gaat komen voor een nieuwe korte film. We zijn zo blij dat er een vervolg komt op de film uit 2003 (!) die onze harten liet smelten.

De regisseur van Love Actually, Richard Curtis, verklapte de titel van de korte film al, ‘Red Nose Day Actually‘. Het verhaal zal zich af spelen in het heden, wat veertien jaar na de originele film is. We weten zelfs al wie er allemaal terug gaan keren: Keira Knightley, Hugh Grant, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Colin Firth en Martine McCutcheon. Ook heel veel bijrollen gaan we weer terugzien, zoals Lucia Moniz en Olivia Olson. Het blijft natuurlijk een verdrietig feit dat Alan Rickman niet meer in zijn rol kan kruipen. Hij wordt vast en zeker herdacht in de korte film.

De korte film zal eindelijk al onze brandende vragen beantwoorden over hoe het verder is gegaan met alle relaties. 24 maart wordt Red Nose Day uitgezonden op BBC One, en wij zijn er helemaal klaar voor.