Vivian
Vivian Liefde & Sex 20 aug 2016

True story: deze celebs zou je zómaar eens op Tinder tegen kunnen komen

Je zult het misschien (nog altijd) niet geloven, maar beroemdheden zijn ook gewoon mensen, met dus ook gewone-mensen-problemen. Zoals het vinden van liefde, bijvoorbeeld.

En wat doe je als het even niet zo lekker gaat op liefdesgebied? Dan pak je je telefoon en download je een dating-app. Zo deden ook onderstaande zes sterren. Gezien de afstand tussen ons kikkerlandje en de Verenigde Staten, is het niet heel waarschijnlijk dat je ze daadwerkelijk op Tinder tegenkomt, maar des te meer reden om een keer een bezoekje aan Hollywood te brengen. Er zijn namelijk genoeg sterren die met niet-beroemde mensen getrouwd zijn en dat geeft ons hoop.

1. Amy Schumer.
De comédienne onthult in haar nieuwste boek ‘The Girl With The Lower Back Tattoo’ dat ze haar huidige vriend Ben Hanisch ontmoet heeft via een dating-app. Een paar weken vol berichtjes over en weer, ontmoetten de twee elkaar. Hij stond in de regen en hield een fles wijn vast. “We smiled at each other and in that moment, everything felt right”, schrijft ze in haar boek.

6 months with this babe and I couldn't be any happier

A photo posted by benhanisch (@benhanisch) on

2. Zac Efron.
Dat de knappe High School Musical-ster moeite heeft met het vinden van een date in het dagelijks leven, vinden we moeilijk om te geloven. Maar ook op Tinder had Zac niet veel geluk. “Amazingly, when I signed up for Tinder, nobody swiped me! They thought my profile was fake”, vertelt hij. Gelukkig heeft Tinder nu een verificatiebadge, zodat je weet dat hij the real deal is.

Give the gift of giving this holiday season. By purchasing @beautybookforbraincancer by @DarrenTieste, you’re joining me in supporting brain cancer research and awareness. www.thebeautybook.org #beautybookforbraincancer

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

3. Hilary Duff.
De actrice en single mom was niet alleen open over haar Tinder-avonturen, ze filmde deze ook nog eens voor de videoclip van haar single ‘Sparks’. “I never thought that I would do something like this, and when I surrendered to the experience, I had a great time.” Het is helaas niet bekend of er échte ‘sparks‘ uit deze dates zijn gekomen.

Hey hey Monday

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on

4. Ronda Rousey.
De Amerikaanse MMA-vechtster maakte een Tinder-account aan onder een pseudoniem (Brynn Campbell). Helaas had Ronda niet zoveel geluk op de dating-app. “The only person I’m making out with is my dog.”

More from @si_swimsuit pic by the devilishly handsome @fredericpinet bodypaint/makeup @joannegair hair @ericgabrielxx

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

5. Mariah Carey.
Hoewel de 46-jarige zangeres vorig jaar publiekelijk een profiel had op Match.com, bleek dit voor een videoclip te zijn. Inmiddels is ze verloofd met de Australische miljardair en ondernemer James Packer, dus wij gokken dat ze haar dating-profiel niet meer nodig heeft.

Not for me for you ??

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

6. Leonardo DiCaprio.
Oké, toegegeven: het is slechts een gerucht dat Leo op Tinder zit, of zat. Maar dat betekent dat er een greintje hoop is voor us single girls.

It was an honor to join Ralph Lauren, Robert De Niro, Robert F. Kennedy Jr. & more to support @Riverkeeper’s critical work to create and protect a healthier future for millions of people. Click the link in the bio to learn more.

A photo posted by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Hmm, het valt op dat vooral de vrouwelijke celebs open zijn over hun gebruik van dating-apps, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat mannelijk Hollywood er niet geregistreerd is. Als je een match hebt met Johnny Depp of Andrew Garfield, of misschien een knappe BN’er – let us know!

De meest ongemakkelijke celebrity-zoenen

Reageer op artikel:
True story: deze celebs zou je zómaar eens op Tinder tegen kunnen komen
Sluiten