Trump wordt voor de verandering weer eens belachelijk gemaakt op Twitter en het is top

President Donald Trump was aanwezig bij de G7 summit en deed dit volledig in zijn stijl: hij kwam te laat, hij ging vroeg weg en hij veroorzaakte heel wat heisa. Twitter gaat in ieder geval lekker op de foto van Trump en maakt hem helemaal belachelijk.

Trump doet wat ‘ie wil

Heeft er ooit een president bestaan die zo slecht ging als Trump wanneer het aankomt op social media-haat? Voordat Trump veel te laat aankwam bij de G7 meeting (een collectief tussen de zeven rijkste landen ter wereld) in Quebec, liepen de spanningen al hoog op. Het lijkt in ieder geval alsof Donnie daar alleen maar kwam om te zeuren, als we de media mogen geloven.

Vinger wijzen

Trump deed alles zoals gewoonlijk op zijn eigen manier en heeft meerdere leiders geconfronteerd met hoe de landen Amerika zogenaamd verkeerd hebben behandeld. Want nee, het is nooit Trumps eigen schuld al er iets misgaat. En nee, er zijn geen belangrijkere dingen in de wereld dan de welvaart van Amerika.

Professional Heckler on Twitter

G7 Summit

Foto Trump gaat viral

Gelukkig is daar Duitse kanselier Angela Merkel, die perfect de spanningen laat zien tussen Trumpie en de andere leiders van de G7 meeting door middel van een foto die ze heeft gepost. Op de foto is Trump samen met de andere wereldleiders te zien, waarin hij erbij zit als een klein kind dat zijn zin niet krijgt.

Dat Angela eigenlijk ziek aan het trollen is mag wel duidelijk zijn, want als caption van de foto heeft ze geschreven:“Dag twee van de G7 summit in Canada: een spontane meeting tussen twee sessies in.”

Zweiter Tag des G7-Gipfels in Kanada: spontane Beratung am Rande der offiziellen Tagesordnung. — Day two of the G7 summit in Canada: spontaneous meeting between two working sessions. #G7Charlevoix

68.1k Likes, 4,934 Comments – Angela Merkel (@bundeskanzlerin) on Instagram: “Zweiter Tag des G7-Gipfels in Kanada: spontane Beratung am Rande der offiziellen Tagesordnung. —…”

En verassing, het internet gaat leip en binnen no time stond heel Twitter vol met prachtige plaatjes van Trump in de onderhandeling. Heerlijk!

Storm Huntley on Twitter

Am I bovvered? Am I bovvered though? Look at my face. Is it bovvered? Arks me If I’m bovvered! Look, face, bovvered? I ain’t bovvered!” – Trump, G7 meeting

Dave Itzkoff on Twitter

Dave Itzkoff on Twitter

https://t.co/zNEw13pjku

Leah Jacob on Twitter

The last Covfefe. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ #Trump #G7 #TrumpKimSummit #TrumpKim #covfefe

Jordan Klepper on Twitter

No I did not steal the cake. No it is not under my arms.”https://t.co/Hw1K3gaLYY

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Trump wordt voor de verandering weer eens belachelijk gemaakt op Twitter en het is top
Sluiten