Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 8 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Yass, wind, yass: eindelijk waait Trump’s kapsel van zijn hoofd

Donald Trump. Als we nog niet genoeg bewijs hadden dat ongeveer alles wat deze man vertelt een leugen is, hebben we hier nog een leugen voor op de torenhoge stapel.

En deze leugen is nog véél leuker om hem op te betrappen dan al zijn politieke bullshit. Want dit is iets waar Donald Trump écht om geeft. Zijn ijdelheid. Zijn volle haar. Zijn ego. Toen Trump de Air Force One besteeg op een aardig winderige dag, werd zijn haar van zijn achterhoofd geblazen, zodat we allemaal konden zien wat voor bizarre constructie dit kapsel moet zijn. Thank you mother nature, you beautiful, beautiful bish.

Niet gemanipuleerd

De video werd gevonden door Huffington Post, maar zij gingen er vanuit dat de beelden gemanipuleerd waren. Dat dachten wij in de eerste instantie ook, want this shit is just too good to be true. Het werd echter bevestigd door foto’s van zowel Getty als Reuters.

Trump’s scalp reduction surgery

Hoewel het er op lijkt dat het Trump’s echte haar is, zijn er wel wat verdachte dingen. Iemand op Twitter spotte op één van de foto’s namelijk een litteken van een scalp reduction surgery, iets wat ook al in Michael Wollf’s onthullende boek Fire & Fury werd genoemd. Volgens zijn ex-vrouw Ivana heeft Donald de operatie in 1989 gehad. Scalp reduction surgery is een belachelijk ingrijpende procedure waarbij een kale plek weggesneden wordt, waarna ze de rest van je hoofdhuid weer samentrekken. Yikes. En dat voor dít kapsel? Honey, no.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yass, wind, yass: eindelijk waait Trump’s kapsel van zijn hoofd
Sluiten