Trust us: waarom het niet erg is dat jouw vriend ook vrouwelijke vriendinnen heeft

Love & Life

Trust us: waarom het niet erg is dat jouw vriend ook vrouwelijke vriendinnen heeft

Ze is grappig, knap, ontzettend aardig én de beste vriendin van jouw lover. Dat kan soms best bedreigend zijn, maar eigenlijk is jaloers zijn echt niet nodig. Je kunt er zelfs je voordeel uit halen! Om je daarvan te overtuigen hebben we onderstaande punten voor je op een rijtje gezet.

1. Als jullie het niet met elkaar eens zijn, kan zij vrouwelijk perspectief geven.
In elke relatie komt het voor dat je het eens niet met elkaar eens bent. In plaats van te balen dat hij het daar met haar over heeft, kun je het ook anders zien. Ze weet hoe dingen overkomen op vrouwen, hoe vrouwen denken en zal jou dus beter begrijpen dan zijn mannelijke vrienden. Dit helpt hem om jullie dilemma vanaf jouw point of view te bekijken.

large

2. Mannen die vriendinnen hebben respecteren vrouwen.
Dat mannen en vrouwen geen vrienden kunnen zijn is natuurlijk niet waar. Dit kan heel goed, zo lang mannen in staat zijn vrouwen als volwaardige personen te zien. Een man die bevriend is met vrouwen ziet goed in dat vrouwen ook slim, grappig en leuk kunnen zijn en dat zij meer zijn dan enkel een seksueel object. Think about that. 

3. Jullie hebben waarschijnlijk een hele hoop gemeen.
Tuurlijk kan het zijn dat je je ergert aan hoe leuk zij en jouw vriend het hebben, maar onthoud dat er maar één meisje the girlfriend crown draagt. En dat ben jij. Wees dus niet onzeker of jaloers, maar kijk of je zelf kunt zien wat jouw vriend zo leuk vindt aan haar. Hij brengt graag tijd door met jou én met haar, dus waarschijnlijk hebben jullie een hoop overeenkomsten. Misschien worden jullie ooit zelfs vriendinnen!