Het tweede seizoen van Unsolved Mysteries komt bijna online en dit weten we erover

Over precies een week halen alle true crimeliefhebbers hun hart op, want dan staat het tweede seizoen van Unsolved Mysteries op Netflix. Hierin worden wederom een heleboel huiveringwekkende mysteries aangekaart en wij praten je alvast even bij.

Kreeg jij ook geen genoeg van seizoen 1? Dan hebben we goed nieuws, want de tweede lading afleveringen staat al voor je klaar. Volgende week maandag, op 19 oktober, lanceert Netflix het tweede seizoen van Unsolved Mysteries en wij vertellen je alvast wat je wil weten.

Dit weten we over het tweede seizoen van Unsolved Mysteries

Nu het tweede seizoen nadert warmt Netflix ons op met een trailer. Deze trailer laat ons weten dat het seizoen zes afleveringen heeft, namelijk ‘Tsunami Spirits‘, ‘Stolen Kids‘, ‘Lady in the Lake‘, ‘Washington Insider Murder‘, ‘A Death in Oslo‘ en ‘Death Row Fugitive‘.

Je hebt dus nog een week om het eerste seizoen te bingen, voordat je aan het tweede begint. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste stopte. ‘In six new episodes, Unsolved Mysteriesprofiles more unexplained disappearances, tragic events, and bizarre occurrences. Perhaps one viewer holds the key to solving these cases’ luidt de logline van Netflix.

Duidelijk is dat Netflix het met deze serie ook buiten Amerika zoekt. In seizoen 1 was al een aflevering te zien over een horrorhuis in Frankrijk en het lijkt erop dat er in seizoen 2 een mysterie in Oslo wordt behandeld. Ook wordt er in de trailer gehint naar een mysterie in de Japanse cultuur. Interessant.

Je moet wel tegen een open einde kunnen, want al deze zaken zijn nooit opgelost. De makers van de serie hopen dat één van de kijkers het verlossende antwoord heeft en de zaak sluit. Wie weet komt er ooit een seizoen waarin alle zaken alsnog worden gesloten? Dan kunnen wij in ieder geval weer rustig slapen.

Harper's Bazaar

Reageer op artikel:
Het tweede seizoen van Unsolved Mysteries komt bijna online en dit weten we erover
Sluiten