Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 okt 2018

Dit is waar je de kleding van Kylie Jenner voordeliger koopt

Als we gaan shoppen, is het soms best lastig om te bepalen wat we nou willen inslaan. Daarom doen we altijd een beetje inspiratie op via de Instagram-accounts van celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete celebs uit te zien, want via The Next Closet koop je hun looks gewoon.

De looks van celebs

De herfst is al in volle gang en dat betekent dat we massaal gaan shoppen, maar wat dan? Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen. Om er zeker van te zijn dat we goed voor de dag komen, halen we inspiratie uit de outfitkeuzes van grote beroemdheden.

Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

Outfits van Kylie en Kendall

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere Kylie Jenner aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

celeb outfit kopen

Zo koop je bijvoorbeeld deze trui van Maje hier voor een prikkie. Daarnaast koop je ook een look-a-like van de broek en tas van Kylie. Tuurlijk, in totaal is het prijskaartje dat aan de outfit hangt nog redelijk hoog, maar daar krijg je wel wat voor terug.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kylie Jenner gaf een klein kijkje in haar huis en nu willen we huilen in een hoekje

In samenwerking met The Next Closet

Reageer op artikel:
Dit is waar je de kleding van Kylie Jenner voordeliger koopt
Sluiten