Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 22 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Hilarisch – Deze tweets over mislukte baksels zijn zo relatable

Nu we veel thuis zijn door de coronacrisis, hebben veel mensen allerlei creatieve manieren gevonden om deze shitload aan vrije tijd door te komen. Naast het leren van TikTok-dansjes en online spelletjes spelen met vrienden, hebben mensen het bakken ook helemaal (her)ontdekt.

En hoewel sommige mensen dat goed onder de knie hebben, is niet iedereen zo’n ster in bakken. Veel amateurchefs hebben hun mislukte baksels op Twitter gedeeld. Geloof ons, die tweets zijn hilarisch én relatable.

Mislukte baksels nemen Twitter over

Van bananebrood tot hele taarten: je hoeft Instagram maar te openen en de bakrecepten vliegen je om de oren. En geef ze eens ongelijk. Bakken is natuurlijk een simpele activiteit waar je veel plezier aan kunt beleven.

En hoewel bakken heel ontspannen kan zijn, komen genoeg mensen er ook achter dat het eindresultaat niet altijd verloopt zoals gepland. Gelukkig voor ons delen amateurchefs deze mislukte resultaten op Twitter. Deze hilarische tweets zullen je inspireren om dat ene recept tóch nog een keer te proberen.

1. Bananenbrood makkelijk? Neh..

2. Wanneer het eindresultaat er niet eens een beetje op lijkt

3. Dit zouden konijnenkoekjes moeten zijn

4. Classic: suiker verwisselen met zout

5. Close enough

6. Dit is ook knap

7. Wat zou dit moeten voorstellen?

8. Never judge a book by it’s cover geldt ook voor baksels

9. Expectation vs. reality

10. Dan maar de lokale bakkerij blijven steunen

Herken je deze tweets over bakken? Dan kun je in vervolg misschien beter starten met een van deze zes bakrecepten. Ze zijn zo makkelijk, dat zelfs jij ze niet kunt verpesten. Challenge accepted?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hilarisch – Deze tweets over mislukte baksels zijn zo relatable
Sluiten