Renée
Renée Love & Life 6 mrt 2019

Deze Uber-chauffeuse reed een meisje naar het appartement van háár vriend

Er zijn diverse manieren om erachter te komen dat je vriendje vreemdgaat, en de meest bekende zijn onder andere berichtjes van een ander of wanneer je vriendinnen ‘m buiten de deur spotten. Bij dit meisje ging dat er héél wat unieker aan toe. Zij kreeg als chauffeur een oproep voor een rit naar het huis van haar vriend.

Het verhaal erachter is zelfs nog heftiger dan je zou denken. Zo verliet de dame in kwestie, Twitter-gebruiker Msixelaa, ‘s ochtends het huis om aan haar werkdag als Uber-chauffeur te beginnen. Haar vriend had zijn koffers gepakt om bij zijn zieke moeder op bezoek te gaan, die in het ziekenhuis ligt. Msixelaa krijgt vervolgens een aanvraag voor een rit vanaf het vliegveld, en raakt vriendelijk met het meisje aan de praat.

Haar klant is met koffers op weg naar ‘haar’ vriend, om een paar nachten samen te zijn. Omdat Msixelaa’s klant enkel het appartementencomplex had ingevoerd in de app, was in eerste instantie nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand was. Na een goed gesprek kwam ze er echter achter dat het meisje onderweg was naar háár vriend, en niet een onbekende vent.

Lees hier hoe dit er allemaal aan toeging:

De koffers van haar vriend

Msixelaa besloot de koffers dan ook maar niet uit te laden

En een mooie afsluiter

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze Uber-chauffeuse reed een meisje naar het appartement van háár vriend
Sluiten