Emma Plasmans
Emma Plasmans Entertainment 18 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Ferry uit de populaire Netflix-serie Undercover krijgt een eigen film

Grote kans dat je de serie Undercover hebt gezien (en if not: dan weet je wat je te doen staat). De serie is een enorme hit. Niet gek dus dat er een tweede seizoen aan zit te komen, maar wist je al wel dat er nu ook een film wordt geproduceerd. Ja, echt.

Je leest het goed, er komt een film over Ferry van de serie Undercover. En drie keer raden hoe deze film gaat heten. Precies: Ferry is de titel. De film wordt het Vlaamse productiehuis De Mensen gemaakt.

Undercover de serie

De serie gaat over undercoveragenten die infiltreren in de organisatie van een drugsbaron. Ze doen zich voor als een stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Deze serie was een enorm succes, om die reden verschijnt in september het tweede seizoen al. We weten het natuurlijk niet van jou, maar wij kunnen niet wachten.

Ferry de film

Dat er naast een tweede seizoen, óók een film zal verschijnen, werd duidelijk toen Netflix vanochtend een teaser online zette . Je ziet hier hoe Frank Lammers (Freddy) en Elize Schaap (Danielle), het script samen doornemen op een komische wijze. Hieronder is de teaser te zien om alvast lekker in de stemming te komen.

Dit weten we al

De film gaat over de beginjaren van Ferry Bouman en wordt uiteraard geproduceerd door – hoe kan het ook anders – de makers van Undercover. Volgens Netflix kunnen de kijkers rekening houden met verschillende elementen die ze gewend zijn van de serie zoals spanning, emotie, humor en bizarre plotwendingen.

Er is nog niks bekend gemaakt over wie er verder in de film spelen. Daarnaast is het ook nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan of wanneer de film te zien zal zijn. Nog eventjes geduld dus ;).

Lees ook: Je nieuwe lievelingsserie Undercover krijgt een tweede seizoen en we weten wanneer het gereleased wordt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Ferry uit de populaire Netflix-serie Undercover krijgt een eigen film
Sluiten