Redactie
Redactie Gesponsord 17 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Doe de quiz en ontdek wat jouw passie (met bijpassende outfit) is! 

Je hebt ondertussen je kamer al opnieuw ingericht en daarnaast genoeg weekenden besteed aan DIY projecten. On to the next. Maar wat wat kun je nog doen? Kom er met deze quiz achter welk tijdverdrijf het beste met jou matcht en shop er direct een UNIQLO outfit bij.

AIRism

Wat jouw uitkomst ook is, met de AIRism technologie van UNIQLO voel je je in iedere situatie 100% comfortabel. Op vertoon van een screenshotje van jouw quiz-uitslag, krijg je tussen 24 juni 2020 en 24 juli 2020 15% korting op de collectie uit de UNIQLO winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Super comfortabel

Met de innovatieve AIRism technologie kun jij kleding dragen die je leven in iedere situatie beter maakt, wat je dan ook aan het doen bent. En dat bedoelen we ook letterlijk zo. Voor optimaal comfort reguleert de AIRism kleding je lichaamstemperatuur, is deze volledig ademend en superstretchy, zonder zijn vorm te verliezen. Daarnaast is de kleding ook nog eens sneldrogend en verdwijnen vocht, warmte én ongezellige geuren als spreekwoordelijke sneeuw voor de zon.

5 x waarom AIRism ideaal is voor iedereen

  • Sneldrogend, dus geen bezweet lijf meer
  • 100% ademend voor een fris gevoel op de huid
  • Stretch waar je iets aan hebt die zorgt voor de perfect fit
  • Antimicrobial om opbouw van bacteriën tegen te gaan
  • Anti-geur-technologie die vervelende geuren in je kleding absorbeert, neutraliseert en elimineert. 

*Let op: de actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of promoties en kan uitsluitend worden ingezet in de UNIQLO winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

In samenwerking met UNIQLO

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Doe de quiz en ontdek wat jouw passie (met bijpassende outfit) is! 
Sluiten