Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 24 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

UNIQLO lanceert zomercollectie in samenwerking met designer Jil Sander

De succesvolle samenwerking tussen UNIQLO en designer Jil Sander zet zich voort. Morgen wordt de nieuwe zomercollectie van de +J-collectie gelanceerd met de moderne signatuur van de iconische ontwerpster. De collectie borduurt voort op de populaire terugkomst van UNIQLO’s samenwerking met Jil Sander.

Wij delen onze favoriete stukken uit de fijne zomercollectie van UNIQLO +J.

UNIQLO x Jil Sander: Spring/Summer 2021

Nu de lente officieel is begonnen mogen we ook weer gaan kijken naar onze zomergarderobe. De +J Spring/Summer-collectie geeft je het gevoel van een lichte lente. Zo zien we stukken als een grafische jurk met driekwart mouwen, een uitlopende rok en een subtiele zomerparka. De collectie wordt gekenmerkt door scherpe silhouetten die geminimaliseerd zijn naar hun puurste vorm.

UNIQLO

“Het overkoepelende idee is verfijning,” zegt designer Jil Sander. “Een vorm van puurheid die ons doet denken aan vernieuwing en een frisse start.” En dat is natuurlijk precies wat we nodig hebben na de coronacrisis. De collectie benadrukt beweging, lichtheid en ruimte en is gericht op comfort tijdens alledaagse situaties. De samenwerking tussen UNIQLO en Jil Sander biedt stukken die tijdloos zijn en in elke capsule wardrobe passen.

Materialen en kleuren

Voor de zomercollectie gebruikt UNIQLO kwalitatief goede en natuurlijke materialen met comfortabele blends. Niet alleen zien we basiskleuren in de collectie, maar ook een chromatisch kleurenpalet van het noorderlicht en kleuren als indigo en inkt die de zomernacht reflecteren.

Die contrasteren met de basiskleuren ivoor, karamel, grijs en khaki. En na een jaar waarin vooral de joggingbroek centraal stond, zijn we precies naar dit soort comfort én stijl opzoek. De collectie verschijnt op 25 maart online op de website van UNIQLO.

UNIQLO
uniqlo jil sander
UNIQLO

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.