Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 24 aug 2020

Even gemist: de upside-down bikinitrend ging viral op Instagram

De meeste vakanties (naar het buitenland of staycations) zitten er weer op en de zon lijkt er helaas ook klaar mee te zijn. Toch staat Instagram nog vol met zomerse plaatjes en vakantiekiekjes. En als je goed kijkt zie je de laatste bikinitrend vast en zeker terug: de upside-down bikini.

En jawel, zoals de naam al doet vermoeden is deze trend niks meer dan een bikinitop op zijn kop. We praten je bij.

De upside-down bikinitrend

Waar je met een spijkerbroek (behalve afknippen) en een T-shirt (behalve upcyclen naar een crop top) niet heel veel variaties kan maken, is dat met een bikini wel een ander verhaal. Vaak kun je de bandjes op verschillende manieren knopen, van gekruist op je rug tot er een halterneck van maken.

Als je dacht dat dat de enige variaties waren met een bikinitop, heb je het mis. Deze zomer zien we namelijk veel influencers experimenteren met de upside-down bikinitrend. En eerlijk is eerlijk? Het is best leuk.

Zo draag je het

Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat eruitziet, een bikini op zijn kop. Well, het zal je verbazen maar het klinkt raarder dan het is. De upside-down bikinitrend werkt alleen met een triangelbikini, maar dat mag de pret niet drukken.

Het werk juist leuk met een triangelbikini omdat de “driehoeken” niet gelijk zijn, waardoor je top rigoureus (oké, da’s misschien een beetje overdreven, maar you get the point) verandert door het 180 graden te draaien. Iets gewaagder dan hoe je top er oorspronkelijk uitziet, maar niet minder leuk. Heb je er nog geen beeld bij? No worries. Vele influencers gingen je voor.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Even gemist: de upside-down bikinitrend ging viral op Instagram
Sluiten