Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 8 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Wenkbrauwen on fleek – Urban Decay komt met een nieuwe wenkbrauwlijn

Tegenwoordig zijn er talloze make-upmerken met de mooiste en beste producten. Toch blijft er eentje die voor veel mensen op nummer één staat: Urban Decay. We hebben goed nieuws om je dag mee te beginnen want het merk komt met een nieuwe wenkbrauwlijn.

Wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn als een lijst om een schilderij. Ze vormen je gezicht en ze zijn soms zelfs bepalend voor je uitstraling. Waar we vroeger met goedkope make-up uit Happy Meals bij wijze van onze wenkbrauwen tekende, komen we nu met hele gereedschapskisten vol make-upproducten om onze wenkies te laten fleeken.

Nu komt er een nieuwe lijn bij om zonder enige moeite je wenkbrauwen eruit te laten springen van een van onze favoriete merken, Urban Decay.

Gids voor de perfecte wenkies

Het make-upmerk komt met een lijn met verschillende wenkbrauwproducten inclusief een handige gids voor je wenkbrauwen. Deze gids is ontwikkeld in samenwerking met de meest bekende microblader uit Los Angeles, Audrey Glass.

De wenkbrauwexpert heeft samen met Urban Decay acht verschillende stencils ontwikkeld met verschillende wenkbrauwvormen zodat je zelf kan kijken welke vorm en dikte bij je gezicht past. Altijd al willen weten hoe de wenkbrauwen van Cara Delevingne je zouden staan? Je kan het gewoon uitproberen.

De producten en lanceringsdatum

Dankzij zeven verschillende kleuren is er een match voor elke haarkleur. Urban Decay laat weten dat ze ook speciaal voor meiden met rood haar wenkbrauwpotloden hebben ontwikkeld.

In Amerika zijn de tools vanaf 15 januari al te koop, maar niet getreurd. Vanaf februari en maart is de make-uplijn wereldwijd te koop. Laten we even kijken naar wat producten waar onze ogen (en wenkbrauwen) op zijn gevallen.

Double Down Brow, €25

urban decay wenkbrauwen

Brow Blade, €18

urban decay wenkbrauwen

Brow Endowed, €22

urban decay wenkbrauwen

Brow Finish, €18

Urban Decay wenkbrauwen

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Met deze tips heb jij binnen no time wenkbrauwen à la Cara Delevingne

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


HelloGiggles

Reageer op artikel:
Wenkbrauwen on fleek – Urban Decay komt met een nieuwe wenkbrauwlijn
Sluiten