Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 6 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Met deze app zet je al je favoriete hotspots per stad in een handige guide

Als je een nieuwe stad bezoekt, is het fijn om te weten welke hotspots je echt niet mag overslaan. Misschien heb je binnenkort een stedentrip op de planning of ben je net terug uit je favoriete stad en wil je alle mooie plekken in een handige guide opslaan. Dankzij de app Urban Journalist kun je al je favoriete hotspots in een handig overzicht zetten waardoor je áltijd weet waar je naartoe moet.

Wij zijn fan.

Urban Journalist

Nieuwe restaurants, koffiezaken en barretjes openen hun deuren in steden over de hele wereld. Soms wordt het daardoor lastig om een plan te maken of om op dat ene tentje te komen als je graag uiteten wil gaan. Het is een feit dat mensen steeds kritischer worden als het gaat om restaurants en plekken die ze kiezen voor een avondje uit. De juiste hotspots zoeken en op de hoogte blijven van alles wat er afspeelt in de stad kan veel tijd kosten. Urban Journalist heeft de perfect oplossing voor de zoektocht van mensen om het beste in steden te ervaren, allemaal in één app. Je kunt in de app zowel je eigen hotspots opslaan als de hotspots van anderen bekijken.

De content op het platform is user- generated, dat betekent dat gebruikers hun favoriete plekken, zoals restaurants, kunnen opslaan en delen met hun volgers. Verder kan je een beschrijving, tags en foto’s toevoegen en zien waar vrienden zijn geweest. Daarnaast kunnen gebruikers inspiratie vinden voor nieuwe restaurants, events, werkplekken en meer.

Alle hotspots in één app

Gebruikers kunnen hotspots bewaren op hun profiel om ze te onthouden om later te bezoeken. Ze kunnen ook een lijst maken met favoriete plekken in een specifieke stad, zoals restaurantjes en barretjes etc. die gedeeld worden met de community. Als je vrienden, experts, locals, en like-minded people op de app volgt, kan je al hun favoriete plekken vinden via hun profiel. Op die manier krijg je de perfecte tips voor elke stad, de tips van vrienden zijn namelijk het meest relevant.

Daar blijft het niet bij, want met de trip-planner kan je eindelijk ouderwetse Excel lijsten, notities en Word-documenten met tips in de prullenbak gooien. Met Urban Journalist kan je trips plannen samen met je vrienden. Alle plekken en hotspots die je wil bezoeken kun je per dag organiseren, notities en tijdstippen toevoegen en deelnemers uitnodigen.

Stedentrip

Per hotspot kun je bekijken wat de openingstijden zijn, of er een terras is, of je er kunt ontbijten, wat voor soort keuken de plek heeft en of er andere opties zijn. Je lijst met favoriete plekken kun je zo gemakkelijk met je vrienden of onbekenden delen. Hierdoor heb je uiteindelijk een volledige gids met tips van locals en vakantiegangers in één.

Urban Journalist is te downloaden voor zowel iOS als Android en voor NSMBL maakten we al een profiel met onze favoriete hotspots. Ook NSMBL’s Fenna Brinkmann heeft haar favorites per stad voor je op een rij gezet. Download de app via de QR-code:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.