NSMBL Vacature: ben jij onze nieuwe redactiestagiair?

Love & Life

NSMBL Vacature: ben jij onze nieuwe redactiestagiair?

Yes, we zijn op de NSMBL redactie op zoek naar versterking! Voor de periode augustus 2017 t/m januari 2018 (6 maanden) zoeken we een nieuwe redactiestagiair. Benieuwd? Bekijk dan hieronder wat wij van jou vragen en wat je er voor terug krijgt.

Vacature Redactiestagiair
Als redactiestagiair ondersteun je de redactie van NSMBL. Je verzint nieuwe ideeën voor rubrieken, schrijft dagelijks artikelen voor de website, ondersteunt de redactie bij (commerciële) campagnes, denkt mee tijdens brainstormsessies en toont initiatief.

nsmbl-comework-fb

Je beschikt over de volgende kwaliteiten
• Je bent bezig (geweest) met een HBO- of WO studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media
• Je kunt feilloos spellen en bent goed in de Nederlandse taal
• Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën voor rubrieken
• Je werkt hard, je bent zelfstandig en je hebt geen moeite om met deadlines te werken
• Je hebt affiniteit met mode, beauty en lifestyle en weet wat op dit gebied speelt. Daarnaast weet je precies welke sites je dagelijks moet bezoeken om je online dosis inspiratie binnen te krijgen
• De stageperiode begint in augustus 2017 en duurt 6 maanden, 5 dagen in de week
• Het betreft een stage met vergoeding, inclusief dagelijks verzorgde lunch en je zult in hartje Amsterdam aan de grachten het NSMBL team versterken

Schermafbeelding 2015-01-05 om 13.38.36

Over NSMBL
NSMBL is een van de grootste digitale lifestyle magazines van Nederland en trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. De redactie bestaat uit jonge, enthousiaste vrouwen die onder leiding Anna, Laura en Renée dagelijks de leukste content creëren. Het team is erg hecht en je zult als stagiair direct in de NSMBL-familie worden opgenomen. Inclusief gezellige vrijdagmiddagborrels.

Voldoe jij aan de kwaliteitsomschrijving en lijkt het je leuk ons team te versterken? Stuur dan nu je CV, een motivatiebrief én een foto van jezelf naar [email protected]. Hoe eerder je reageert, hoe groter je kans.