Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 21 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

DREAM JOB ALERT – Word jij NSMBL’s nieuwe redacteur?

Je gelooft het misschien niet, maar we hebben héél goed nieuws. Er komt namelijk een tijdelijke plek vrij als online redacteur bij NSMBL. En je kan nu nog reageren op onze vacature. Kortom: de baan van je dromen is ineens heel erg dichtbij.

Word online redacteur bij NSMBL

Ja, je leest het goed. NSMBL zoekt een nieuwe redacteur voor een tijdelijke functie op onze redactie. Vanwege ziekteverlof zijn wij per medio maart 2020 tot eind mei 2020 op zoek naar een tijdelijke online editor voor NSMBL. Vind jij niks leuker dan mooie artikelen schrijven? Zit je vol met creativiteit en ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Samen met Emma Vloeimans, Fenna Brinkmann en een aantal freelancers ben je verantwoordelijk voor alle content op en rondom NSMBL. Van artikelen tot social posts en video’s, het is voor jou weggelegd.

Wat ga je doen?

Naast dat je een heuse content queen bent en elke dag het ene artikel na het andere uit je mouw schudt, houd je je ook bezig met de volgende taken:

– Data uit Google Analytics doorvertalen naar artikelen die zorgen voor groei van onze titel;
– Produceren van video’s en podcasts;
– Beheren van onze (social media) content kalender;
– Meewerken aan lange termijnprojecten: van een grote kerstactie tot het uitstippelen van onze Instagram-strategie.

Wie zoeken we?

Have you got what it takes to become NSMBL’s Next Top Editor? Wij hopen het en vinden het in ieder geval héél leuk om kennis te maken. We stellen natuurlijk wel een aantal eisen aan een geschikte kandidaat:

– Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van journalistiek, communicatie of media;
– Je bent fulltime beschikbaar (5 dagen per week);
– Je schrijft foutloos Nederlands en hebt een passie voor schrijven;
– Je bent bekend met de belangrijkste bronnen en influencers op het gebied van lifestyle, fashion en beauty;
– Je past binnen ons team, houdt van gezelligheid, borrelen, etentjes en bent bovenal niet vies van hard werken.

Wat bieden wij?

NSMBL zou NSMBL niet zijn als haar redactieleden niet elke dag met plezier naar hun werk gaan. Naast een leuke en gezellige werkomgeving, krijg je een iPhone en MacBook in bruikleen. Daarnaast is elke dag anders en bieden we je de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

Waar wacht je nog op?

Herken jij jezelf in deze functie en ben je beschikbaar in deze periode? Reageer dan snel op de vacature of stuur je cv en motivatie naar Emma Vloeimans, via [email protected] o.v.v. de functienaam.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
DREAM JOB ALERT – Word jij NSMBL’s nieuwe redacteur?
Sluiten