Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 30 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Vacaturesites die jou helpen aan die droombaan

Al eerder deelden we manieren om gemotiveerd te blijven bij het zoeken naar een baan. Het zoeken naar een baan is immers een hele klus. Als alleen al de gedachte aan het bijwerken van je LinkedIn-profiel stressvol klinkt, raak dan niet in paniek. Wij hebben het zware werk voor je gedaan! Met deze vacaturesites vind jij gegarandeerd jouw droombaan.

Vacaturesites

Ready, set, go!

LinkedIn

Anno 2018 is de kans niet groot dat jij nog nooit van LinkedIn hebt gehoord. Sterker nog, het is één van de grootste vacaturesites over de hele wereld. Hoe het werkt? Je maakt een profiel aan, waarin je als het ware je online CV opstelt. Vervolgens kun je gaan netwerken! Zo kan je zelf op zoek gaan naar een baan, maar het kan ook andersom. Zo ben ik (Myrthe) een keer benaderd door iemand die niet veel later mijn werkgever werd. Het kan soms gek lopen!

Vacaturesites

Vacature via Ginny

Voor de creatieve werkzoekers onder ons: check Vacature via Ginny! Samen met haar team deelt Ginny de leukste vacatures op het gebied van communicatie, marketing, media, PR en meer. Ook leuk: als je een profiel aanmaakt, kun je ook je CV uploaden!

Deloitte

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Dan zit je bij Deloitte op de goede plek! De vacaturesite is een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening. Op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering staan ze voor je klaar.

Vacaturesites

Nationale Vacaturebank

De Nationale Vacaturebank. Volgens werkzoekenden in Nederland de populairste carrièresite van Nederland, al 7 jaar lang. Zo, dat belooft wat! Iedereen kan op de vacaturesite terecht. Nationale Vacaturebank heeft namelijk vacatures in alle opleidingsniveaus, branches en regio’s. Bovendien kun je gratis je CV uploaden.

Young Capital

Young Capital staat bekend als een van de meest innovatieve vacaturesites. Ze doen er alles aan om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te vinden. Zo lanceerden ze de Talent Scan. Binnen twintig minuten kan een kandidaat duidelijk zien waar zijn of haar zeven grootste talenten liggen. Hierdoor wordt snel duidelijk welke functies en bedrijven bij iemand passen.

Indeed

Wereldwijd staat de vacaturesite Indeed op nummer 1. De site is eigenlijk een soort bibliotheek: het verzamelt alle (en dan bedoel ik echt alle) vacatures van over de hele wereld. De lay-out had alleen wel iets spannender gemogen – let’s be honest.

Studentenbureau

Zoals de naam al zegt is Studentenbureau er speciaal voor studenten. Verrassing! Not. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende stage, afstudeerstage of bijbaan? Dan zit je hier goed! Het bijzondere aan de site is dat je bij de openstaande vacatures niet ziet om welk bedrijf het gaat. Er staat dan bijvoorbeeld “Stage bij grootste televisieproducent”. Dat houdt de spanning er wel in…

My Domaine

Reageer op artikel:
Vacaturesites die jou helpen aan die droombaan
Sluiten