Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 11 jun 2019

Vaderdagtip – restaurant Carstens trakteert zondag alle vaders op een gratis bierproeverij

Aankomende zondag is het weer zover: vaderdag. Tijd om die oude vent even goed in het zonnetje te zetten, maar hoe dan? Als je vader geniet van lekker eten en een paar biertjes, hebben we een goede tip. Op vaderdag trakteert brasserie Cartens alle vaders op een bierproeverij.

Het restaurant dat gevestigd is in Amsterdam is dé plek waar je deze zondag moet zijn met je pa. Lees hier alles over de deal.

Vaderdagtip

Bepalen wat je je vader zal geven met vaderdag is zo makkelijk nog niet. In plaats van je derde gereedschapskistje cadeau te geven, kan je er ook voor kiezen om gezellig iets te gaan doen. Uiteindelijk zijn dat soort ervaringen toch de allerleukste cadeaus om te krijgen?

Als je je vader wil trakteren op een lekker diner, is restaurant Carstens een goede optie voor deze zondag. Iedere vader die die dag komt dineren, wordt door het restaurant getrakteerd op een bierproeverij. De proeverij bestaat uit drie lokale bieren die stuk voor stuk super lekker zijn.

GELE BIET Is lichtzoet van smaak. Bij Carstens dun gesneden zoals een carpaccio, geitenkwark en zonnebloempitten. * * Yellow beetroot served thinly sliced like carpaccio. * #Carstens #CarstensAmsterdam #Food #FoodAmsterdam #AmsterdamFood #Foodie #FoodieAmsterdam #AmsterdamFoodie #Restaurant #AmsterdamRestaurant #YellowBeetroot #SunflowerSeeds

107 Likes, 2 Comments – Carstens (@carstensbrasserie) on Instagram: “GELE BIET Is lichtzoet van smaak. Bij Carstens dun gesneden zoals een carpaccio, geitenkwark en…”

Restaurant Carstens

Carstens is een stadse brasserie dichtbij Centraal Station. Maik Kuijpers (ex chefkok Librije***) is hier concept chef en zorgt ervoor dat jullie de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgen. De gerechten zijn gemaakt met ingrediënten uit eigen grond en er is veel vlees te bestellen. Het zijn vrijwel allemaal herkenbare smaken, maar dan net even anders. Klinkt goed? Reserveer snel een tafeltje bij Carstens.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vaderdagtip – restaurant Carstens trakteert zondag alle vaders op een gratis bierproeverij
Sluiten