Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 23 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

Om deze 5 redenen kan een vakantie je seksleven redden

Gaat je seksleven niet zo super of wil je het graag wat upspicen? De perfecte oplossing is vrij simpel: ga met z’n tweetjes op vakantie! Waarom? Uit onderzoek van een reisbureau blijkt dat bijna 60 procent van de mensen op vakantie vaker seks heeft dan thuis.

1. Een nieuwe omgeving

Op vakantie is alles onbekend, maar dat maakt het juist zo interessant. Het begint al op het moment dat je de auto instapt naar een nieuwe bestemming, en als je op de plek zelf aankomt is het al helemaal een feestje. Zo’n nieuwe omgeving zorgt weer voor nieuwe spanning in jullie relatie, met als gevolg net wat meer plezier onder de lakens.

Wil je het nóg ietsje spannender maken? Dat kan natuurlijk ook. Speciaal voor de vakantieperiode en het reizen ernaartoe (hallo Zwarte Zaterdag) geeft EasyToys je van 23 tot en met 31 juli tot 60 procent korting op spannende speeltjes.

2. Je hebt alle tijd van de wereld

Na een lange school- of werkdag is het tijd om te koken, andere huishoudelijke taken te doen of om tijd met je vrienden door te brengen. Wanneer je dan eindelijk in bed ligt, ben je kapot en heb je niet altijd zo’n zin in seks. Op reis is dat helemaal omgedraaid: je hebt geen routine en je kan seks hebben wanneer je maar wil.

Waarschijnlijk heb je op vakantie ook wel een planning, maar die is een stuk minder strak dan dat je gewend bent. Genieten met de hoofdletter G!

3. No stress

Al ben je helemaal niets aan het doen; je denkt thuis nog aan allerlei dingen die op je to-do list staan. Natuurlijk wil je het loslaten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Herkenbaar? Op vakantie zal je zien dat je het meer of juist helemaal kan loslaten. Je bent op een nieuwe plek, in een relaxte omgeving én weg van die duizend dingen die je afleiden.

4. Je bent closer met je lover

Op vakantie met je partner betekent het niet alleen dat je elkaar ook eens buiten jullie dagelijkse routine ziet, maar ook dat je écht alleen elkaar hebt. Dat laatste zorgt ervoor dat de band tussen jullie nog sterker wordt. Om die reden ga je je net wat meer op je gemak voelen bij elkaar. Het gevolg? Fantastische seks!

5. Je doet meer je best voor elkaar

Je weet al dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden, maar hoe leuk is het om nog wat meer je best te doen voor elkaar? Het uiterlijk is niet alles, maar – eerlijk is eerlijk – het speelt wel een rol in jullie seksleven. Doe een leuk zomers outfitje aan en ga ervoor!

Zwarte Zaterdag Sale

Met bovenstaande vijf redenen heb jij het deze zomer sowieso naar je zin, maar EasyToys maakt het allemaal nog ietsje spannender. Hoe? Van 23 tot en met 31 juli geven ze tot 60 procent korting op de volgende speeltjes:

Maandag 23 juli: vibrators
Dinsdag 24 juli: dildo’s
Woensdag 25 juli: lingerie
Donderdag 26 juli: masturbators
Vrijdag 27 juli t/m 31 juli: het gehele assortiment

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren om alles uit je vakantie te halen. Enjoy!

Dit vind je vast ook interessant: Is seks op het strand eigenlijk wel veilig?

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Om deze 5 redenen kan een vakantie je seksleven redden
Sluiten