Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 29 jan 2020

Vanessa Hudgens showt haar nieuwe, sierlijke side-boob tattoo en we love it

Break-ups gaan vaak gepaard met een hele hoop veranderingen, dat geldt ook voor Vanessa Hudgens. De actrice koos deze maand niet alleen voor een nieuw kapsel, maar nam ook een nieuwe tattoo. We zijn helemaal verliefd op de nieuwe, sierlijke side-boob tattoo die ze heeft laten zetten.

De plek van de tattoo is super sexy én elegant en wij willen nu ook zo snel mogelijk naar de tattooshop.

Tattoo van Vanessa Hudgens

Eerder deze maand gingen Vanessa Hudgens en haar ex-vriend Austin Butler na acht jaar uit elkaar (snik, snik). Om haar verdriet te verwerken, besloot de actrice een tattoo te zetten en we geven haar groot gelijk. Op haar Instagram-pagina deelde ze een foto van zichzelf met haar verse tattoo. Een piepkleine, gele zonnebloem in volle bloei is bij haar side-boob te zien. De tatoeage buigt perfect mee met de vorm van haar borst, we love it.

De tattoo artist

Deze prachtige, bloemige tatoeage is gezet door Dragon, die in de Bang Bang Studio in New York werkt. Dragon zet super mooie en realistische tatoeages, zoals dieren, planten en de meest uiteenlopende voorwerpen.

Vanessa is niet de enige celebrity die zich hier heeft laten tatoeëren. Ook Selena Gomez liet hier deze maand een nieuwe tattoo zetten. Dus, wanneer is het voor ons tijd om naar New York te vliegen?

Vanessa is heel blij

Ondanks het verdriet door haar break-up straalt Vanessa wel met het eindresultaat. En dat moet ook wel, want de tatoeage is echt prachtig. Wie weet wat Vanessa nog meer voor veranderingen gaat doorvoeren. Met de highlights in haar haar, haar nude manicure en haar nieuwe side-boob tatoeage lijkt het erop dat ze over haar break-up heen komt. You rock, Vanessa.

We hopen nu natuurlijk wel dat ze altijd shirts met laag uitgesneden oksels rondloopt, zodat wij de tattoo kunnen bewonderen.

Refinery29

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vanessa Hudgens showt haar nieuwe, sierlijke side-boob tattoo en we love it
Sluiten