Vanessa Hudgens deelt op Instagram welke producten zij gebruikt tijdens haar skincare-routine

Vanessa Hudgens heeft een prachtige glowy huid, met én zonder make-up. De High School Musical-ster werkt hard voor die #skingoals en het harde werken wordt beloond. Onlangs deelde ze op Instagram-stories welke skincare producten zij allemaal gebruikt en je kan ze gewoon in Nederland krijgen.

Zelfs als de actrice op reis gaat sleept ze al deze producten met zich mee, een goede huid is veel waard voor Vanessa. Op Instagram zagen wij een glimp van haar skincare-stash en deze meid maakt geen grapjes.

De skincare-stash van Vanessa Hudgens

Vanessa weet zelf ook dat ze haar huidverzorging erg serieus neemt, ze grapt erover op Instagram.

“When I see my skin care all together I’m like damn. I’m not messing around lol,” schrijft ze bij de foto van haar collectie.

Vanessa Hudgens skincare

We zien onder andere de Drying Lotion van Mario Badecu, waar ook Kylie Jenner groot fan van is. Daarnaast gebruikt ze producten van merken als Drunk Elephant en Joanna Vargas. Vanessa gebruikt maar liefst tien (!) producten in haar skincare-routine. Maar geen paniek, zo extreem hoef je echt niet te zijn. Zodra jij jouw huid goed schoonmaakt en verzorgt is er niets aan de hand, zie het als een paar producten die niemand minder dan Vanessa Hudgens je aanraadt.

De producten die Vanessa gebruikt

Wij zetten alle producten uit Vanessa’s skincare-routine graag voor je op een rijtje. Het beste aan alles is dat je ze gewoon in Nederland koopt.

Mario Badescu Drying Lotion – €19,99

vanessa hudgens skincare

Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil – €64,00

vanessa hudgens skincare

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum – €50,90

vanessa hudgens skincare

Drunk Elephant C-Tango Vitamin C Eye Cream – €62,50

vanessa hudgens skincare

Caudalíe VinoPerfect Radiance Serum – €50,00

vanessa hudgens skincare

Drunk Elephant C-Firma Vitamin C Day Serum – €77,00

vanessa hudgens skincare

Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum – €87,00

vanessa hudgens skincar

Joanna Vargas Rescue Serum – €142,00

vanessa hudgens skincare

NuFACE Trinity Facial Trainer – €369,00

Mocht jij je afvragen waar dit futuristische apparaat voor dient, het dient als een natuurlijke facelift. Je rolt het apparaat over je gezicht en de rimpels horen als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

vanessa hudgens skincare

 

Vanessa heeft nogal een dure smaak, maar wij verwachtten ook niet anders van de Hollywood celebrity. Heb jij – net als wij – geen zin om een orgaan te moeten doneren voor een serum? Lees dan dit artikel over betaalbare dupes van populaire skincare producten, waaronder Drunk Elephant producten.

People

Reageer op artikel:
Vanessa Hudgens deelt op Instagram welke producten zij gebruikt tijdens haar skincare-routine
Sluiten