Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 19 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Vans komt met een dad sneaker en ze zijn f*cking vet

Bij Vans zie je altijd de zwart-wit geblokte bootschoen en de lage zwarte skate sneakers voor je. Dat beeld gaat veranderen, want er komt een nieuwe collectie met Vans sneakers aan en holy moly wat zijn de dad sneakers vet. Het Varix WC model is er in drie verschillende kleuren en wij kunnen écht niet kiezen.

De klassieke Vans gaan heus niet uit het straatbeeld verdwijnen, maar er komen een paar nieuwe modellen bij. Wij weten zeker dat ze een hype gaan worden.

Vans sneakers Varix WC

De nieuwe dad sneaker van Vans heet Varix WC en komt uit in drie verschillende kleuren. Het model is heel anders dan we van Vans gewend zijn, maar deze sneaker wil je echt wel in je kast hebben staan. Liefst in alle drie de kleuren.

Dad sneakers

Dé trend van dit seizoen zijn dad sneakers en heel veel merken gingen Vans al voor. Het begon bij de oversized sneaker van Balenciaga die inmiddels door alle influencers wordt gedragen, waarna andere ketens natuurlijk de schoen massaal produceerden in hun eigen versie.

De Varix WC sneaker is gemaakt van leer en textiel en ligt vanaf eind september in de winkel. De kans is groot dat de sneaker een hype wordt en dus hopelijk nog in meer kleuren gaat verschijnen.

Lees ook: Van sneakers tot laarzen – alles wat je over schoenen en trends in 2018 wilt weten
schoenen trends

Reageer op artikel:
Vans komt met een dad sneaker en ze zijn f*cking vet
Sluiten