Bente De Bruin
Bente De Bruin Food 2 feb 2017

Verantwoord snacken: pure chocoladereep met amandelen, kokos en zeezout

Ingrediënten:
200 gram pure chocolade
3 eetlepels fijngehakte amandelen
1 theelepel grof zeezout
3 eetlepels kokosflakes

Zo ga je te werk:
Smelt de chocoladestukjes op de manier die je zelf het fijnste vindt. Dit kan in de pan (au bain marie) of in de magnetron. Vervolgens verspreid je de chocolade over een bakplaat die je bedekt hebt met bakpapier.

Vervolgens strooi je de noten over de chocolade. Druk deze voorzichtig aan. Als laatste strooi je het zout er over heen. Plaats de bakplaat minimaal 90 minuten in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden. Breek vervolgens de chocolade in stukjes en klaar is je verantwoorde snack! Bewaar de chocolade op een koele plek.

Reageer op artikel:
Verantwoord snacken: pure chocoladereep met amandelen, kokos en zeezout
Sluiten