Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 19 okt 2018

Holy moly – zoveel heeft de verlovingsring van Lady Gaga gekost

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Lady Gaga verloofd is met haar agent. Op zich is daar niets vreemds aan, ware het niet dat we dit al een behoorlijke tijd hadden kunnen weten. De joekel van een ring om haar vinger draagt ze namelijk al sinds 2017. En er hangt een behoorlijk prijskaartje aan de steen.

verlovingsring lady gaga, premiere a star is born

De verlovingsring van Lady Gaga

Hoewel Gaga al maandenlang met de ring om haar vinger rondparadeert, is het toch vrijwel niemand opgevallen. Vreemd, want het is een knoepert van een ring. Misschien waren we gewoon te druk met hopen dat er iets zou opbloeien tussen haar en Bradley Cooper? Nope, Gaga is verloofd met haar agent. En de ring die hij haar gaf, die heeft wat mogen kosten.

Hoeveel dan?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is het voor ring? De roze steen op de ring zou geen enorme diamant zijn, maar een zeldzame 6-7 karaats roze saffier. Als dat je niet zoveel zegt, wacht dan maar tot je het prijskaartje ziet. Volgens een kenner zou de ring tussen de $300.000 en $400.000 waard zijn. Yep, mevrouw Gaga heeft een ring ter waarde van een koopwoning om haar ringvinger hangen. Laat dat maar even bezinken terwijl je je bankrekening checkt of je deze maand je huur wel kunt betalen.

De première van Lady Gaga’s film verliep niet zo soepel als gehoopt

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Holy moly – zoveel heeft de verlovingsring van Lady Gaga gekost
Sluiten