Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 okt 2020

Holy moly – Dit is het enorme vermogen van beautyguru James Charles

James Charles timmert lekker aan zijn carrière in de beauty-industrie. Hij heeft een YouTube-kanaal waar je ‘u’ tegen zegt en bracht al meerdere make-up collecties uit. Kortom, voor een 21-jarige doet hij het bizar goed. Zo goed, dat hij een immens bedrag op zijn bankrekening heeft staan.

Hij is één van de meest gehypede beauty YouTubers van dit moment, zijn palette in samenwerking met Morphe is niet aan te slepen en hij kocht onlangs een immense villa. Na een – op z’n zachtst gezegd – rommelig 2019, kan 2020 voor James Charles niet op. Daarmee is hij dan ook echt de enige.

James Charles: één van de meest gehypede YouTubers van dit moment

James Charles brak door toen hij in 2016 het eerste mannelijke boegbeeld van CoverGirl werd. Deze deal leverde hem niet alleen veel $$$ op, maar lanceerde ook zijn YouTube carrière. Vandaag de dag is hij één van de grootste YouTubers wereldwijd, met een publiek waar veel celebrities jaloers op zijn. For your information: hij heeft meer abonnees op YouTubes dan Kylie Jenner. Laat dat maar even bezinken.

Alles ging hem voor de wind, totdat hij in een internet feud belandde met niemand minder dan Tati Westbrook. Voor degene die haar niet kennen: Tati is ook een grote beauty YouTuber én beste vriendin van James. Je begrijpt, dit werd een rommelig zooitje. Als kers op de taart besloot Jeffree Star zich er  – like always – mee te bemoeien, waardoor de gemoederen hoog opliepen. Eindstand verloor James miljoenen volgers. Inmiddels is alles weer koek en ei tussen James Charles en Tati Westbrook.

Het vermogen van James Charles

Dat het financieel goed gaat met James is duidelijk. Hij verkoopt een shitload aan Morphe palettes en pakt bizar veel views. Hij doet het zó goed, dat hij op zijn twintigste zijn eerste huis kocht. Of nouja, noem het eerder de villa van je dromen. Hij betaalde er 7 miljoen dollar voor en liet het daarna flink opknappen.

Celebrity Net Worth maakte een rekensom en kwam uit op een totaal vermogen van 22 miljoen dollar. Jep, dat is heel veel geld.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Holy moly – Dit is het enorme vermogen van beautyguru James Charles
Sluiten