Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Holy sh*t – Dit is het reusachtige vermogen van niemand minder dan Jennifer Lopez

We hoeven natuurlijk niet over het succes van Jennifer Lopez te praten. J.Lo is één van de meest succesvolle vrouwen van Hollywood en er zijn geen twijfels over de grote inhoud van haar portemonnee. Haar vermogen ligt echter nog een tikkeltje hoger dan je verwacht. Ja, nóg hoger.

J.Lo is al meer dan twintig jaar actief als zangeres, actrice en danseres. En daar heeft ze flink wat centen mee bij elkaar gespaard.

De carrière van Jennifer Lopez

In 1991 deed Jennifer Lopez auditie voor een dansrol in In Living Color en daarna werd ze achtergronddanseres voor Janet Jackson. Maar Jennifers ambities lagen een stuk verder dan dat, ze wilde meer van haar carrière als entertainer. In 1997 speelde ze Selena Quintanilla in een Hollywood-film en daarmee was ze de eerste Latina die meer dan $1 miljoen dollar kreeg voor haar rol in een film.

Dat was het startsein voor veel. meer. money. In de 22 jaar na haar eerste film is Jennifer Lopez druk bezig geweest met het verreiken van haar vermogen. En met succes. Maar waar heeft ze het allemaal mee verdiend? Wij vertellen het je.

Het vermogen van Jennifer Lopez

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat J.Lo in héél veel projecten betrokken was. Ze speelde in 39 films en 19 televisieprogramma’s. Natuurlijk maakt ze ook muziek, ze heeft maarliefst acht albums uitgebracht en haar eerste album werd meer dan acht miljoen keer verkocht. En dan heeft ze nog een vaste residentie in Las Vegas, die haar ook flink wat centen oplevert.

Dan heeft Jennifer Lopez natuurlijk ook haar eigen parfumlijn. En niet zomaar eentje, ze heeft wel vijfentwintig geuren. Ze is het gezicht van Coach, deed een campagne voor Versace en ontwierp een schoenenlijn voor DSW. Lucratieve bezigheid hoor. En dan gaat ze ook nog trouwen met Alex Rodriguez, oftewel A-Rod. Hij heeft zo’n $300 miljoen dollar aan vermogen.

En dan komt Jennifer haar totale vermogen ongeveer uit op een luchtige $400 miljoen dollar. En dat is – lieve mensen – zonder het vermogen van A-Rod.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Holy sh*t – Dit is het reusachtige vermogen van niemand minder dan Jennifer Lopez
Sluiten