Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 25 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Holy moly – Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Het komt vast niet als een verassing als we je vertellen dat Justin Bieber en Hailey Baldwin een dikke portemonnee hebben. De twee verdienen aardig wat centjes en hun bankrekening liegt er niet om.

De twee tortelduifjes gaan al eventjes mee in de showbizz. Hun cv staat aardig vol met mooi werk waar ze wel wat centjes aan hebben overgehouden. Hun bankrekening heeft dus een aantal nullen waar je u tegen zegt. Hoe ze dit allemaal hebben verdiend? Wij hebben het even op een rijtje gezet.

Justin Bieber verdient goede knaken

Het is algemeen bekend dat Justin zijn geld binnenharkt met zijn muziek. Sinds hij doorbrak op veertienjarige leeftijd, heeft hij maar liefst vijf albums en 29 singles uitgebracht.

Ook zijn concerten zijn een dikke vetpot. Met drie wereldtournees reisde hij heel wat af en liet hij de harten van tienermeisjes sneller kloppen. Naast zijn muziek verdient de knapperd ook nog zijn geld met samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan de verschrikkelijk hete Calvin Klein campagne van een aantal jaar geleden. Geloof ons maar dat hij hier een aardig zakcentje mee heeft verdiend.

CALVIN KLEIN on Twitter

Back in bed with @justinbieber. As feat. in the S16 global ad campaign photographed by Tyrone Lebon. #mycalvins

Ook Hailey Baldwin verdient aardig

Ook Hailey Baldwin timmert aardig aan de weg. Met haar beeldschone verschijning schittert ze regelmatig voor de camera. Zo heeft ze haar Vogue cover al te pakken en liep ze voor grote merken als Versace en Dolce & Gabbana.

Net als haar lover Justin, werkt Hailey met verschillende merken samen. Zo lanceerde ze een tassencollectie met het merk The Daily Edited en had haar eigen make-uplijn met ModelCo. Verder heeft Hailey het Amerikaanse Drop the Mic gepresenteerd. Deze vrouw weet wel hoe ze geld moet verdienen.

I still can’t believe this really happened. First Vogue cover! Feeling an overwhelming sense of [email protected] w/ @x.valentine shot by @lizcollinsphotographer ⚡️ @pg_dmcasting @samuel_ellis ❤️❤️❤️❤️ @koncaaykan

251.6k Likes, 2,394 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “I still can’t believe this really happened. First Vogue cover! Feeling an overwhelming sense of…”

Zoveel nullen staan er dus op de bankrekening van Hailey en Justin

Maar hoeveel hebben ze dan op hun bankrekening staan? We snappen dat je nieuwsgierig bent. Met alleen al de concerten heeft Justin Bieber een paar honderd miljoen dollar binnengeharkt. Per album verdient hij ook nog eens drie miljoen dollar. Denk daar nog wat campagnes bij en je komt uit op zo’n 265 miljoen dollar.

Hailey heeft dankzij haar modellencarrière zo’n 3 miljoen dollar verdiend. Dus tel dat maar even bij elkaar op en je zit op 268 miljoen dollar. Een. Kwart. Miljard. Dollar. Denk even aan alle dingen die je daarmee kunt doen. Een enorme trouwerij die binnenkort op de planning staat en een honeymoon, bijvoorbeeld.

Doe ons ook maar zo’n goede bankrekening, daar weten wij wel raad mee.

Justin Bieber geeft Hailey Baldwin het beste kerstcadeau OOIT

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Refinery 29

Reageer op artikel:
Holy moly – Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin
Sluiten