Beauty 12 dec 2018 Alex Ebbers

Lush komt met verpakkingsvrije lipstick en dat is handiger dan je denkt

Je kent het wel: je favoriete lipstick is op en je moet een nieuwe kopen. En wat doe je dan met de lege verpakking van die oude? Die gooi je waarschijnlijk weg. Zonde! Lush komt nu met dé oplossing, waardoor je de verpakking van je favoriete lipstick gewoon kunt hergebruiken.

Verpakkingsvrije lipstick

Eerlijk is eerlijk, wij dachten ook even ‘huh’, toen we voor het eerst hoorden over verpakkingsvrije lipstick. Toch is het gebruiksvriendelijker dan je denkt. De nieuwe collectie lipsticks van Lush is namelijk zo ontworpen dat je ‘m makkelijk in elke lege lipstickhuls kunt steken. Zo kun je van je oude, lege huls, weer een nieuwe mooie kleur maken. Mocht je nou zelf geen lege lipstick rond hebben slingeren, geen paniek. Je kunt samen met de lipstick natuurlijk ook gewoon een lege huls kopen.

En hoe werkt dat dan?

We kunnen ons voorstellen dat er nogal wat vraagtekens oprijzen bij een ‘verpakkingsvrije’ lipstick. Want hoe plaats je ‘m in een lege huls zonder hier felrode vingers aan over te houden, dan? Eenvoudig: aan de onderkant van de lipstick zit een wasdopje, die je verwijdert en de lipstick in de huls drukt. Dan haal je de gekleurde was weg en je bent klaar om je lippen te voorzien van een mooi kleurtje.

lush verpakkingsvrije lipstick

De collectie

De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst veertig lipsticks in nudes, greiges en roodtinten. En hé, Lush zou Lush natuurlijk niet zijn als de lipsticks niet óók verzorgend en vegan waren. Winning op meerdere levels dus. Je ziet eruit om door een ringetje te halen en bent ook nog eens goed bezig voor jezelf en voor het milieu. Kan niet beter, toch?

Vandaag lanceren we 40 gloednieuwe, vegan lipsticks! 💋 Alle kleuren zijn er in een naakte navulling en een verpakte versie in plastic. Die laatste kun je net als de zwarte potjes bij elke Lush-winkel inleveren. De naakte lipsticks passen precies in een standaard lipstickhuls: zo kun je je oude verpakking upcyclen. De vegan lipsticks zijn alleen online te koop. Welke kies jij? 😘 Ontdek de nieuwe lipsticks via de #linkinbio #LushMakeup

449 Likes, 4 Comments – Lush Nederland (@lush_nl) on Instagram: “Vandaag lanceren we 40 gloednieuwe, vegan lipsticks! 💋 Alle kleuren zijn er in een naakte navulling…”

De lipstick-collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via de webshop en kosten €16,95 per stuk.

De kleding van het Amsterdamse Unrobe is geïnspireerd op vuilnismannen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Lush komt met verpakkingsvrije lipstick en dat is handiger dan je denkt
Sluiten