Laura Gommans
Laura Gommans Fashion 19 nov 2018

Dit meisje laat zien wat een enorm verschil belichting in pashokjes maakt

Shoppen is één van onze favoriete bezigheden, maar eerlijk: de belichting in pashokjes kan weleens een aardige klap aan je zelfbeeld uitdelen.

Belichting in pashokjes

We vinden onszelf doorgaans namelijk best sexy. Dan sta je oog in oog met je spiegelbeeld in de kleedkamer van Zara, en trek je alles in twijfel. In andere pashokjes denk je: ‘Verdómme, vriendin, wat zie je er vandaag toch heerlijk uit. Je kan deze top maar beter kopen, want je geeft Doutzen een run for her money.’ Dan kom je thuis en dan blijkt dat ook weer tegen te vallen. En dat hebben we allemaal te danken aan de belichting in pashokjes

De grote pashokjestest

Dat dit beeld écht niet in ons hoofd zit, bewijst Inna van de Franse site Très Populaire. Ze bezocht verschillende winkels en maakte foto’s in de pashokjes, om te laten zien dat belichting in pashokjes een heel groot verschil kunnen maken in ons koopgedrag.

Zara

Stradivarius

New Yorker

Mexx

Mango

H&M

Bershka

Zoals je ziet kunnen verschillende pashokjes een compleet ander beeld geven. In ieder pashokje ziet Inna er anders uit. In welk pashokje sta jij het liefst? Natuurlijk zijn er nog veel meer irritante dingen in pashokjes, kijk maar eens naar deze 14 momenten.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit meisje laat zien wat een enorm verschil belichting in pashokjes maakt
Sluiten