Hilary Duff ziet een vervolg op Lizzie McGuire wel zitten

We hoeven je niet te vertellen dat Lizzie McGuire, eh Hilary Duff, ouder is geworden. Eerder deze week maakte ze bekend dat ze voor de tweede keer moeder wordt, maar ze stuurt nog meer goed nieuws onze kant op.

Een vervolg voor Lizzie McGuire?

Bijna vijftien jaar nadat de serie op televisie kwam (en er kwam zelfs een bioscoopfilm), zou het zomaar kunnen dat er een vervolg op komt. Als het aan Hilary Duff, die obviously de rol van Lizzie op zich nam, ligt wel. In een interview met Buzzfeed werd Hilary gevraagd of ze het zag zitten en daar antwoordde ze als volgt op:

Honestly, the idea sounded terrible two years ago when reboots were happening, but you never know. I don’t know. I loved Lizzie McGuire and it might be really fun to see where she is now.

Zou het dan écht?

Het antwoord verklapt niet veel over of de kans daadwerkelijk zo groot is dat het plan doorgaat, maar hoe leuk zou het zijn om onze kindertijd opnieuw te beleven? Zouden we dan na al die jaren er eindelijk achter komen hoe het met Lizzie, haar aardige én gemene *kuch* Kate *kuch* klasgenoten en natuurlijk haar grote liefde Ethan (oké en Paolo natuurlijk) gaat?

Wanneer we meer weten, hoor je het natuurlijk gelijk van ons. We’ll keep you posted!

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Hilary Duff ziet een vervolg op Lizzie McGuire wel zitten
Sluiten