Deze verwaarloosde hond krijgt mooiste make-over ooit

Holy moly, dat er mensen bestaan die dieren zo kunnen verwaarlozen, gaat ons echt de pet te boven. Gelukkig zijn er ook mensen die zich inzetten voor verwaarloosde honden (en andere dieren), zoals hondje Millie. En wie de voor- en nafoto’s bekijkt van deze viervoeter, zou niet denken dat het om dezelfde hond gaat. Da’s toch echt wel het geval.

Nadat hondje Millie als zwervertje werd opgepikt, werd ze meteen naar de Bahama’s Humane Society gebracht. De redders konden het gezichtje van de viervoeter niet eens zien: het haar was zo gegroeid en gaan klitten door verwaarlozing, dat het hondje volledig bestond uit dreads. En nee, dat hoort niet. De onherkenbare haarbal had ook  veel pijn, moeite met lopen en was flink ondervoed.

Verwaarloosde hond

Verwaarloosde hond krijgt make-over

Na een extreme make-over, ziet ze er nu weer uit als een gloednieuwe én super schattige hond. Toen het dierenasiel Millie van haar overwoekerende jas ontdeed, kon de hond niet stoppen met het likken van deze mensen.

‘Most lovely dog’

En gelukkig eindigt het ook goed, want de verwaarloosde hond Millie werd al snel geadopteerd door Patricia Vazques, die een foto van de hond zag en op slag verliefd was. “I could tell from the first time I met her that she was the most lovely dog,” vertelde ze The Dodo. Wij snappen haar. En jij ook na het zien van de volgende foto.

Schattige hond na metamorfose

Ritje op de golfkar

En met de liefde van een gezin, verbeterde Millies gezondheid met de week. “Everywhere  I go, she follows me,” zegt Vazquez. En de favoriete hobby van Millie? Op een golfkar een ritje maken!

Hond Millie op golfkar

The dodo

Reageer op artikel:
Deze verwaarloosde hond krijgt mooiste make-over ooit
Sluiten